Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone, dur cu spaniolii de la Dinamo: "Nu e greşeală, e altceva!". Fotbalistul de care "câinii" aveau mare nevoie acum: "E de neînţeles să-l laşi liber"

EXCLUSIV | Ioan Andone, dur cu spaniolii de la Dinamo: "Nu e greşeală, e altceva!". Fotbalistul de care "câinii" aveau mare nevoie acum: "E de neînţeles să-l laşi liber"

Dinamo București

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, la emisiunea Sport Report, Ioan Andone (61 de ani) a vorbti despre înfrângerea suferită de Dinamo la FC Botoşani (0-4), cu primul gol primit în minutul 1 după o mare greşeală a lui Mihai Eşanu. "Fălcosul" a spus adus aminte despre plecarea lui Cătălin Straton, liber de contract, la FCSB.

Ioan Andone, dur cu spanolii de la Dinamo: "E de neînţeles. Nu e greşeală, e altceva!"

Dinamo a pierdut cu 4-0 cu FC Botoşani, în deplasare, iar partida a început practic de la 1-0 pentru echipa lui Marius Croitoru după ce Mihai Eşanu a greşi flagrant. Eşanu a gafat la golul din minutul 1 al partidei. În acest context, Ioan Andone a vorbit despre această eroare şi a adus aminte despre cum l-a lăsat Dinamo pe Cătălin Straton să plece liber de contract, chiar la rivala FCSB.

Cătălin Straton, un portar cu reflexe şi intervenţii foarte bune, care a salvat Dinamo de atâtea ori, era soluţia perfectă pentru "câini" acum. După ce spaniolii Tomas Mejias şi Rene Hinojo au plecat, nefiind plătiţi de luni bune. Andone a catalogat drept o greşeală managerială cedarea lui Straton.

"E de neînţeles să-l laşi pe Straton liber. Straton, cu 7 mii de euro salariu, şi să-l aduci un jucător de 38 de ani cu 15 mii de euro. Îţi dai seama de greşeală managerială? (n.r. - e greşeală sau e altceva?) Eu cred că e altceva, nu putem spune noi chiar ce e... Dacă-l aducea cu 3 mii în locul lui Straton, da. E al doilea, joacă mai puţin", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Managerul de la FC Voluntari crede că Hinojo, goalkeeper de 38 de ani, nu-şi va mai găsi niciun angajament pe un asemenea salariu pe care l-a avut la Dinamo, de peste 20.000 de euro pe lună. "În Segunda nu-l văd, poate dacă-şi găseşte în Segunda B (n.r. - Liga 3 din Spania), maxim 5 mii de euro pe lună", a mai spus Ioan Andone.

  • 3 - trei partide a jucat Rene Hinojo la Dinamo, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: ioan andonedinamogresealaexclusiv 

viewscnt
Articole similare