Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Andone tranşează subiectul sensibil de la naţionala României! Fotbalistul cerut la meciul cu Islanda: "Ei au făcut-o de proşti?"

EXCLUSIV | Ioan Andone tranşează subiectul sensibil de la naţionala României! Fotbalistul cerut la meciul cu Islanda: "Ei au făcut-o de proşti?"
Comentarii

Oficialul lui FC Voluntari, Ioan Andone, e de părere că se impune convocarea lui Mario Camora pentru partida cu Islanda, în condiţiile în care soluţiile pe flancul stâng al apărării nu sunt multe.

Ioan Andone îl cere pe Mario Camora la naţională

"Fălcosul" l-a antrenat pe Mario Camora la CFR Cluj, iar după cele două partide ale României cu Irlanda de Nord, scor 1-1, şi cu Austria, scor 3-2, a fost de părere că fundaşul stânga îşi poate face loc în lotul lui Mirel Rădoi: 

"Bancu e un jucător mai ofensiv, Camora e un jucător deja cu experienţă, cu cupe, cu meciuri în cupele europene, cu meciuri foarte multe. E un jucător care evoluează constant 30-35 de meciuri pe sezon. Faza de apărare o face mai bine decât Bancu. Dacă ar fi după mine, da. Am şi avantajul de a-l cunoaşte. Am lucrat cu el, am câştigat două campionate cu el, ştiu ce poate. Şi atunci eu l-aş lua. Sunt voci, că nu trebuie să naturalizezi. Dom'le, e vorba de rezultatele echipei naţionale, de reprezentarea noastră, să ne ducem la turnee finale. Eu aş lua un jucător ca Camora. E român, el nu se mai întoarce în Portugalia. Eu un tip care, dacă îl chemi, îşi face treaba profesionist", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

 Concluzia lui Ioan Andone a venit în urma unei analize asupra postului de fundaş stânga în naţionala României: "Dacă pe postul ăla nu ai... Pe postul ăla îl ai doar pe Bancu. Şi nu ai un al doilea jucător care în anumite meciuri trebuie să îţi facă mai mult faza defensivă. Camora şi faza de atac o face, dar în opinia mea, mai bine o face Bancu, pentru că are calitate mai bună pe faza de atac.

Regula asta (n.r. - U21) o forţăm pentru echipa naţională de tineret şi pentru viitor. Nu forţăm pentru echipa naţională mare. O grămadă de ţări au naturalizat jucători. Au naturalizat de proşti? Nu. Pe postul ăla nu ai un jucător. E Ştefan, care poate să fie o soluţie în viitor, dar nu la meciuri decisive", a mai spus oficialul lui FC Voluntari.   

Mario Camora a devenit cetăţean român la începutul acestei luni, după nouă ani petrecuţi la Cluj. 

Afla mai multe despre: mirel radoiaustria romanianicusor bancumario camora 

viewscnt
Articole similare