Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ioan Becali, despre discursurile lui Rădoi: ”Vorbeşte ca un savant. Şi pe mine mă învolbura puţin aşa”

EXCLUSIV | Ioan Becali, despre discursurile lui Rădoi: ”Vorbeşte ca un savant. Şi pe mine mă învolbura puţin aşa”
Comentarii

Ioan Becali a fost invitat în studioul Telekom Sport la emisiunea Sport Report, unde a discutat despre impresia pe care i-a lăsat-o Mirel Rădoi în urma ultimelor meciuri ale naţionalei.

Omul de afaceri a vorbit despre poziţia lui Rădoi ca selecţioner. Becali a explicat că, în ciuda îndemânării în vorbire a fostului căpitan al FCSB-ului, nu doar cuvintele contează. În plus, vărul finanţatorului ”roş-albaştrilor” a afirmat că Rădoi ar fi putut să îşi fi luat deja la revedere de la jucătorii selecţionatei noastre.

Ioan Becali, despre discursurile lui Rădoi

”Pentru mine, discursul de la final, e un adio către jucători. Nu mi-a plăcut nici ce a făcut după ce a scăpat de virus, mi s-a părut aşa, pentru marketing. Nu ştiau jucătorii că vine Rădoi? Părerea mea e că s-a exagerat. Ca jucător aş fi vrut să-l am.

Dar el are un discurs excelent. N-are nevoie de licenţă PRO, vorbeşte ca un savant. Mai frumos ca antrenori consacraţi. Dar una e să vorbeşti, alta e să practici. Mulţi poate nu înţeleg limbajul lui, chiar şi pe mine mă învolubra puţin aşa.

Zic mă, ăsta de ce mai are nevoie de licenţă Pro la cum vorbeşte? Dar, pare un funcţionar, nu un practicant. A venit şi ne-a încântat pe toţi, dar problema e la rezultate. Pentru mine, experimente la echipa naţională nu se fac niciodată la meciuri oficiale”, a declarat Ioan Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel rădoiioan becaliechipa naţionalăromânia armeniacalificări mondial 

viewscnt
Articole similare