Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu este în autoizolare, în Elveţia: "Nu fotbalul este important acum". Oficialul UEFA, detalii despre amânarea competiţiilor

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu este în autoizolare, în Elveţia: "Nu fotbalul este important acum". Oficialul UEFA, detalii despre amânarea competiţiilor

Special

Comentarii

Şef al proiectului de colaborare între UEFA si celelalte confederaţii, Ionuţ Lupescu nu se gândeşte la fotbal in această perioadă.

"Trebuie să fim sinceri şi realişti, nu fotbalul este important acum. Nimic nu este important, de altfel, decât sănătatea noastră! Am văzut că se fac previziuni, când se reiau antrenamentele, când reîncep competiţiile, dar nu poţi să faci estimări atâta timp cât nu ştim cât va dura această pandemie. FIFA are un grup de lucru care colaborează cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii,  la fel şi noi, la UEFA, ţinem legătură cu OMS şi toate deciziile se vor lua în funcţie de recomandările lor.

Datele de disputare ale barajelor de calificare la EURO, de disputare ale finalelor UCL si Europa League sunt doar estimări, sunt aproximative. Dacă această criză va continua, şi datele vor fi altele, nu poţi să joci fotbal când oamenii sunt in pericol de moarte. Aşa că orice predicţii apropo de terminarea acestui sezon, de reluarea activităţii,  sunt inutile", a declarat Lupescu pentru Telekom Sport.

Oficialul UEFA  este şi el izolat, în Elveţia: "Totul e închis, lucrăm de acasă. Sunt vreo 5000 de persoane infestate cu Covid-19 aici, suntem aproape de Lombardia şi e normal ca măsurile să fie respectate. Nu e panică, lumea e liniştită,  se protejează, se stă în case. Stăm şi noi, ne petrecem timpul cu nepoţii, răspundem la provocările din online, jonglăm cu suluri de hârtie igienică.  O să treacă,  trebuie doar să avem grijă de noi, de cei dragi, de cei din preajma noastră"

Afla mai multe despre: ionut lupescu 

viewscnt
Articole similare