Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jerry Gane nu mai suportă situaţia de la Dinamo: "Spaniolii sunt duşi cu sorcova! Suntem revoltaţi!". Răspuns genial dat la întrebarea: "S-a rezolvat ceva?"

EXCLUSIV | Jerry Gane nu mai suportă situaţia de la Dinamo: "Spaniolii sunt duşi cu sorcova! Suntem revoltaţi!". Răspuns genial dat la întrebarea: "S-a rezolvat ceva?"
Comentarii

Intrat în direct prin telefon la Sport Report, Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la Telekom Sport despre situaţia grea din Ştefan cel Mare. Tehnicianul rămâs pe banca tehnică după plecarea lui Cosmin Contra s-a arătat revoltat de faptul că nu s-au adus bani în club, aşa cum se promisese, şi i-a atacat pe spaniolii din conducerea "câinilor", în frunte cu Pablo Cortacero, cel care a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă.

Jerry Gane nu mai suportă situaţia de la Dinamo: "Cred că sunt duşi cu sorcova. Nu mai ştiu nimic de ei când au plecat de Sărbători!"

Gane a spus că nu s-a rezolvat nimic din situaţia grea de la Dinamo, iar banii întârzie în continuare să apară în conturi, deşi existau promisiuni că pe 8 ianuarie vor fi rezolvate restanţele financiare. Antrenorul din Ştefan cel Mare e sătul de tot ceea ce au promis spaniolii şi a dezvăluit că a avut o întâlnire cu Dorin Şerdean, preşedintele clubului, şi cu câţiva jucători, iar oficialul le-a promis că banii vor veni.

"(n.r. - S-a rezolvat ceva?) Nimic. Nada! Nu s-a rezolvat nimic pentru că de la spanioli nu mai ştiu nimic, de când au plecat de sărbători nu mai ştie nimeni nimic. Cred că aceşti oameni sunt duşi cu sorcova, şi la propriu, şi la figurat. Pentru că nu ştiu nimic de ei, nu ştiu ce se întâmplă, sunt undeva prin Spania şi nu au mai dat niciun semn, iar mai nou acum a apărut o altă soluţie, o altă opţiune. Ne-am întâlnit cu Dorin Şerdean şi Cornel Ţălnar luni, au vrut să discute cu echipa, au discutat cu jucătorii importanţi şi li s-a promis că până astăzi se rezolvă. Cel puţin două salarii. După antrenamentul de azi am avut o întâlnire cu Dorin Şerdean şi cu câţiva jucători şi răspunsul a fost acelaşi ”n-au intrat, o să vină.”

Suntem foarte revoltaţi cu toţii. Jucătorii sunt foarte revoltaţi, au fost supăraţi, astăzi au fost reproşuri la adresa lor, la adresa conducerii şi aici exclud DDB-ul pentru că nu are nimic de aface cu lucrul ăsta. Şi aici mă refer strict la partea spaniolă şi mai nou la cea de aici, Dorin Şerdean, pentru că el este preşedinte şi el a promis lucrurl ăsta, că ar avea o soluţie care să nu depindă de banii lui Cortacero şi să rezolve aceste probleme. Şi normal că au fost discuţii foarte aprinse şi au spus că nu se poate până unde poate să meargă atâta nesimţire încât să fim minţiţi? Am terminat anul în ultimul hal, bătaie de joc şi măcar i-am rugat dacă nu au nimic sigur să nu ne mai mintă. Fiecare după aia să decidă ce vrea", a spus Jerry Gane, la Telekom Sport.

Suporterii ţin Dinamo în viaţă. Gane: "Singurii care încearcă să facă ceva şi se ţin de cuvând sunt cei din DDB!"

Jerry Gane a spus că spaniolii i-au dat din nou peste cap pe jucători cu promisiunile nerespectate pe care le-au făcut. Antrenorul i-a lăudat pe cei din DDB, despre care a spus că sunt singurii care încearcă să facă ceva şi îşi ţin promisiunile. DDB încearcă să-i convingă pe jucători nu-şi depună memorii şi să pericliteze viitorul echipei în Liga 1: "Să îmi dea din nou jucătorii peste cap cu minciuni şi promisiuni, e incredibil ce se întâmplă. Singurii care în acest moment încearcă să facă ceva din ceea ce promit într-adevăr se ţin de cuvât sunt cei din DDB, care înceacă să ajungă la un acord cu jucătorii, cu cei care au plecat, cu cei care sunt aici, să ajungă la un acord în aşa fel încât să nu se meargă mult mai departe ca să vină acele notificări, să plece jucătorii şi alte memorii în scurt timp.

O să am o discuţie cu întreaga echipă să vedem ce facem, pentru că nu mai putem continua aşa. Sau dacă continuăm măcar să vedem în ce condiţii putem să continuăm, pentru că lucrurile eu le-am spus de la sfârşitul anului că lucrurile sunt destul de grave şi nu au înţeles. Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Tot ceea ce au făcut în toată perioada asta, s-au antrenat foarte bine şi anul trecut şi cum ne-am prezentat la meciuri, cred că trebuie să aibe tot respectul tuturor. Toiţi băieţii sunt prezenţi la antrenament, îl aştept pe Camara, cu care am avut o discuţie şi va veni duminică.

E o decizie greu de luat pentru că nu pot să plec acum şi să las echipa aşa cu 4 zile înainte de a începe returul. 4002 Eu vreau să am o discuţie foarte clşară mâine cu jucătorii să vedem ce dicize putem lua. Se pare că în clubul ăsta nu ai cu cine să discuţi. Şi aici mă refer la strict cei din Spania şi la Dorin ŞLerdean care e preşedinte, nu putem să discutăm nimic. Singurii oameni cu care putem să avem un dialog corect sunt eftimescu şi cei din DDB. restul nu avem cu cine. Şi dacă vrei mâine să reziliezi contractul, cu cine reziliez contractul?

Am decis de la începitul pregătirii că indifrent de situaţie cel puţin nu vom întrerupe antrenamentele pentru că nu este o soluţie"
, a mai spus Jerry Gane la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamojerry gane 

viewscnt
Articole similare