Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul care anunţă revenirea lui Dinamo: ”Aţi văzut Ajax, nimeni nu se gândea că va ajunge în semifinale. În fotbal, orice se poate întâmpla”

EXCLUSIV | Jucătorul care anunţă revenirea lui Dinamo: ”Aţi văzut Ajax, nimeni nu se gândea că va ajunge în semifinale. În fotbal, orice se poate întâmpla”

Superliga

Comentarii

Naser Aliji, unul dintre jucătorii transferaţi de Mircea Rednic, este încrezător că Dinamo poate face surpriza în sezonul următor. Fundaşul stânga susţine că echipa din Ştefan cel Mare se poate bate la titlu, chiar dacă în acest sezon n-a prins play-off-ul.

Aliji este unul dintre transferurile interesante făcute de Mircea Rednic în acest sezon. A început fotbalul la FC Basel, a jucat pentru FC Kaiserslautern şi a fost convocat la naţionala Albaniei, după ce a adunat selecţii pentru naţionalele de juniori ale Elveţiei.

La finalul anului trecut a semnat cu Dinamo şi spune că îşi doreşte foarte mult să facă performanţă aici. Jucătorul în vârstă de 25 de ani este încrezător că Dinamo va avea o altă faţă în sezonul următor:

”În fotbal, niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla. Aţi văzut Ajax, joacă semifinală în Liga Campionilor şi nu ne gândeam la lucrul acesta înainte. Orice se poate întâmpla. Sunt sigur că vom fi în top sezonul viitor. (A fi în top înseamnă a încerca să câştigaţi titlul?) Vom încerca, dar nu putem promite ceva în fotbal. Niciodată nu şe ştie ce se poate întâmpla. Dar cu siguranţă vom încerca”, a declarat Aliji pentru Telekom Sport.

În curând, pe Telekom Sport puteţi urmări un super reportaj cu Naser Aliji. Jucătorul de 25 de ani vorbeşte în premieră pentru presa din România despre drama care i-a marcat cariera.

Afla mai multe despre: naser alijidinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare