Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul care sare din schema lui Teja: "La el lucrurile sunt mai complicate şi nu ne bazăm pe el!" Noutăţi din vestiarul FCSB

EXCLUSIV | Jucătorul care sare din schema lui Teja: "La el lucrurile sunt mai complicate şi nu ne bazăm pe el!" Noutăţi din vestiarul FCSB

FCSB

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Mihai Teja, noul antrenor al FCSB-ului a vorbit despre situaţia fotbaliştilor cu probleme medicale.

1. "Teixeira e refăcut 95 la sută după problemele musculare din decembrie, cred că va începe pregătirile alături de echipă încă de la start"

2. "Momcilovici e apt sută la sută. A lipsit o jumătate de an, dar va face toată pregătirea de la început"

3. "Pintilii va mai face separat de echipă antrenamente o perioadă scurtă, apoi va reveni şi el. Probabil că nu-l vom avea la dispoziţie în primele două-trei etape, apoi va fi apt şi el"

4. "Ovidiu Popescu va mai sta. La el lucrurile sunt mai complicate, a suferit o operaţie de ligamente încrucişate, nu ne bazăm pe el"

FCSB va incepe pregatirea de iarna pe 8 ianuarie 2019, atunci cand este programata vizita medicala la Institutul Naţional de Medicina Sportiva. Pe 10 ianuarie, ros-albastrii se vor deplasa spre Marbella, unde vor efectua un cantonament pana pe 24 ianuarie si unde vor fi cazaţi la Hotelul Melia Marbella. FCSB va disputa, in Spania, trei partide amicale, dupa cum urmeaza:

 

- 17 ianuarie - FCSB - FC Luzern (Elveţia)

- 20 ianuarie - FCSB - Shanghai Shenhua FC (China)

- 23 ianuarie - FCSB - Dinamo Kiev (Ucraina)

Afla mai multe despre: tejaaccidentatifcsbsteauaproblememedicale 

viewscnt
Articole similare