Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul care va reveni în vară la FCSB: ”Nu pot să vorbesc acum”. Becali l-a lăudat: ”Cică e foarte bun”

EXCLUSIV | Jucătorul care va reveni în vară la FCSB: ”Nu pot să vorbesc acum”. Becali l-a lăudat: ”Cică e foarte bun”

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii constanţi din Liga 1 revine din vară la FCSB, club care l-a împrumutat la Astra. Gabriel Simion spune însă că acum tot ce-l interesează este să obţină performanţe cu Astra.

Gabriel Simion se pregăteşte să revină din nou FCSB. Mijlocaşul de 21 de ani este un produs al echipelor de juniori ale FCSB-ului, dar până acum a tot fost împrumutat. La începutul sezonului a fost împrumutat la Astra, unde este unul dintre jucătorii importanţi. Gabriel Simion a avut până acum 22 de apariţii în Liga 1, în 26 de etape.

Întrebat despre revenirea la FCSB, Gabriel Simion spune că mai întâi vrea să facă performanţă la Astra: ”(Tu trebuie să te întorci în vară la FCSB, ce crezi că poate realiza FCSB în acest campionat?) Nu pot să vorbesc despre FCSB, eu sunt aici până în vară, voi da totul aici pentru Astra, vreau să terminăm în primele trei locuri”, a declarat Gabriel Simion pentru Telekom Sport.

Gigi Becali l-a lăudat în vară, dar l-a transferat la Astra

În sezonul trecut, Gabriel Simion a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi, care a retrogradat. Totuşi, tânărul mijlocaş defensiv a fost jucător de bază şi aventura la Călăraşi l-a ajutat să acumuleze experienţă în Liga 1. După revenirea împrumutului, Simion a sperat că va face parte din lotul FCSB-ului, mai ales că Gigi Becali l-a lăudat atunci: ”Surpriză mare! Cică e foarte bun jucător, nu mă aşteptam”, a spus atunci patronul FCSB-ului.

În vârstă de 21 de ani, Gabriel Simion este mijlocaş defensiv, dar poate juca şi în centrul apărării şi pe postul de fundaş dreapta. În prezent este cotat la 850.000 de euro, după ce la începutul sezonului valoarea lui era estimată la 550.000 de euro.

De-a lungul carierei a mai fost împrumutat de FCSB la Academica Clinceni, Daco-Getica şi Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: gabriel simion 

viewscnt
Articole similare