Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul de la naţională care n-a evoluat niciodată la Craiova, dar şi-a tatuat emblema: ”E o mândrie pentru mine!”

EXCLUSIV | Jucătorul de la naţională care n-a evoluat niciodată la Craiova, dar şi-a tatuat emblema: ”E o mândrie pentru mine!”
Comentarii

Adrian Stoian, 27 de ani, n-a apucat să joace niciodată pentru Craiova, dar şi-a tatuat emblema Universităţii. Mijlocaşul lui Crotone speră că va avea ocazia să joace pentru echipa pe care o iubeşte încă de când era doar un copil.

Stoian s-a născut în Craiova, dar şi-a făcut junioratul la Şcoala de Fotbal Gică Popescu. În 2009, când avea 18 ani, a fost transferat de AS Roma. De atunci a jucat numai în Italia. Însă a purtat în suflet dragostea pentru Universitatea Craiova şi speranţa că va juca într-o zi pe ”Ion Oblemenco”.

”Când l-am făcut eram mai tânăr şi, când eşti tânăr, când eşti copil, de obicei copiii spun tot timpul adevărul să zicem, nu? Şi am simţit să fac chestia asta şi nu-mi fac probleme. Adică e o mândrie pentru mine şi sper într-un viitor să şi joc, pentru că tot timpul am fost... când eram în ţar, când eram copil, mergeam cu tata la meciuri şi m-am ataşat foarte mult de aceste culori”, a declarat Adrian Stoian pentru Telekom Sport.

Internaţionalul român a fost întrebat şi despre conflictul dintre Universitatea lui Adrian Mititelu şi CS U Craiova. Mijlocaşul de 27 de ani spune că disputa nu va fi stinsă cât timp vor exista ambele echipe. Stoian a ţinut însă să le transmită succes şi celor de la Universitatea lui Adrian Mititelu:



”Un conflict care cred că o să dureze cât timp o să fie ambele echipe şi asta e, nu putem să schimbăm chestia asta noi. Dar mă bucur că e fotbal din nou la Craiova, îi felicit pe băieţi că au câştigat, că au făcut persoane fericite. Şi celorlalţi (n.r. Universitatea lui Adrian Mititelu), sper să vină şi ei cât mai sus”, a mai spus Stoian pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian stoiancs u craiovauniversitatea craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare