Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul pe care Becali vrea să-l transfere a vorbit în premieră: ”Sunt cel mai bun din România pe acest post!” Ce lovitură se pregăteşte să dea FCSB

EXCLUSIV | Jucătorul pe care Becali vrea să-l transfere a vorbit în premieră: ”Sunt cel mai bun din România pe acest post!” Ce lovitură se pregăteşte să dea FCSB

Superliga

Comentarii

În căutarea unui fundaş stânga, Gigi Becali l-a trecut pe listă şi pe Aristidis Soiledis, o variantă mai ieftină faţă de Florin Ştefan şi Bradlye De Nooijer. Jucătorul lui FC Botoşani susţine însă că n-a primit nicio ofertă oficială.

Gigi Becali a încercat până acum, fără succes, să acopere plecarea lui Junior Morais la Gaziantep Gazişehir. După ce s-a arătat nemulţumit de sumele fixate pentru Florin Ştefan (Sepsi) şi Bradley De Nooier (Viitorul), patronul FCSB şi-a mutat privirea cătrea curtea celor de la FC Botoşani.

Becali a pus astfel ochii pe Aristidis Soiledis, un fundaş stânga de 28 de ani care a jucat şi pentru echipe ca AEK Atena sau Olympiacos. Jucătorul grec spune însă că nu l-a căutat nimeni de la FCSB, dar că echipa lui Gigi Becali ar face o mutare inspirată, deoarece se consideră cel mai bun fundaş stânga din Liga 1:

”(Din interesul lor pentru tine a ajuns şi la tine vreo ofertă, ceva?) Nu. La mine, nimic. Doar la ziare şi pe la colţuri. Eu nu ascult nimic. Am contract cu FC Botoşani şi sunt aici. Trebuie să continui cu clubul meu, la care am contract şi, dacă se întâmplă ceva, vom vedea.

(Când ai ajuns la Botoşani te-ai gândit şi că vei dori să faci un pas apoi la Bucureşti, la o echipă mai mare, ca FCSB?) Mereu când joci la o echipă ca Botoşani şi, dacă vrei să evoluezi în carieră, te gândeşti şi la asta. Dar acum nu am nimic, decât contract cu echipa mea, aici, sunt fericit aici şi vom vedea ce se va întâmpla, nu ştiu. Îmi place să joc mai ofensiv, ca fundaş stânga joc mai ofensiv şi cred că asta este cea mai bună calitate a mea, să joc mai ofensiv într-o echipă care are posesia mingii.

(Cine este cel mai bun fundaş stânga din campionatul României?) Sunt sigur că eu sunt. Sunt sigur de asta. Nu-mi place să vorbesc aşa despre mine, dar cred că în acest moment sunt cel mai bun. (Deci toată lumea ar trebui să te vrea.) Dacă cineva mă vrea, echipa mea e aici, preşedintele e aici, antrenorul, agentul meu şi putem vorbi despre asta”
, a declarat Aristidis Soiledis pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: aristidis soiledis 

viewscnt
Articole similare