Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul pentru care Marius Constantin garantează că va reuşi la FCSB: "Nu îl va schimba Bucureştiul!"

EXCLUSIV | Jucătorul pentru care Marius Constantin garantează că va reuşi la FCSB: "Nu îl va schimba Bucureştiul!"

Superliga

Comentarii

Marius Constantin a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport, aceasta fiind prima apariţie a fundaşului în media după mulţi ani în care a refuzat orice interviu.

Fundaşul de 34 de ani a comentat trecerea lui Darius Olaru la FCSB, club unde mijlocaşul va ajunge în iarnă, şi se declară convins că "tentaţiile Bucureştiului" nu îl vor afecta pe internaţuionalul U21. Constantin e convins că Olaru se va impune şi la noua echipă.

"Oli este un băiat extraordinar, un băiat modest. Lucrează foarte mult, munceşte foarte mult la antrenament. Mediatizarea asta de care a avut parte în ultima perioadă nu l-a schimbat deloc. Mă refer că nu l-a schimbat în rău, e cu picioarele pe pământ. Şi a crescut foarte mult în joc. E foarte puternic, de nu zici că e junior. Are şi 80 de meciuri în prima ligă.... E cel mai bun jucător al nostru. Şi cred că o să ne ajute foarte tare.

Asta depinde numai de el (n.r. cum se va adapta la FCSB). Dar sincer eu nu am nicio emoţie. Îi cunosc caracterul şi nu cred că o să îl schimbe, nici Bucureştiul, nici anturajul. E clar că nu îi place să iasă",
a declarat Marius Constantin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius constantin 

viewscnt
Articole similare