Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Justin Ştefan, atac direct la Ciprian Paraschiv: "Acţiunea sa este un act iresponsabil! Ne-am întors la vremurile cooperativei!"

EXCLUSIV Justin Ştefan, atac direct la Ciprian Paraschiv: "Acţiunea sa este un act iresponsabil! Ne-am întors la vremurile cooperativei!"

Superliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a reacţionat ca urmare a acţiunii clubului Politehnica Iaşi.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, susţine că preşedintele lui Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, are o atitudine iresponsabilă. Oficialul moldovenilor e iniţiatorul planului ca meciurile din play-out să nu se mai joace.

Şase cluburi din play-out-ul Ligii 1 au cerut să nu se mai joace meciurile care au mai rămas, deşi au încasat toţii banii pe care îi aveau de primit din drepturile TV, pentru acest sezon.

Cel care a avut iniţiativa a fost Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi. Practic, cele şase echipe au primit banii, dar nu vor să ofere în schimb meciurile pe care şi-au luat angajamentul că le vor livra. Secretarul general al LPF critică dur acţiunea lui Ciprian Paraschiv şi spune că de fapt iniţiativa a fost semnată de el, pentru că celelalte cluburi au arătat înţelegere: "Ne-am întors la acele vremuri negre ale cooperativei. Am crezut că iniţial e o glumă. Am verificat, iar mailul semnat de domnul Paraschiv este semnat chiar de dânsul. Am vorbit cu celelalte cluburi şi mi-au zis că ei înţeleg şi aşa mai departe. Acţiunea domnului Paraschiv este un act iresponsabil, pentru că el a arătat astăzi că poate sacrifica interesul celorlalte cluburi şi ale partenerilor media, dintr-un interes personal. Dacă nu-ţi poţi asuma responsabilitatea, pleci liniştit acasă. Fuga de responsabilitate ar trebui să nu ne caracterizeze în sport.

Ca un jucător să nu joace 6 luni de zile înseamnă crimă, un atac la cariera fotbalistului respectiv! Eu sunt aici la LPF să apăr regulile şi principiile, pentru că la finalul zilei onoarea nu are preţ. Nu voi accepta niciodată să abdicăm de la lege, pentru că reglementările sunt clare. Nu putem să modificăm sistemul competiţional şi principiile de promovare-retrogradare în mijlocul competiţiei. Eu vorbesc de fotbal profesionist şi de ceea ce a comunicat UEFA. Domnul Paraschiv a spus că nu ia prea mulţi bani din drepturile TV. Cred că nici nu ştie cum se împart banii din drepturile de televizare" a mai spus Justin Ştefan, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: justin ştefan 

viewscnt
Articole similare