Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | La 33 de ani, Dragoş Grigore mai are un singur vis: "De aia suntem jucători profesionişti"

EXCLUSIV | La 33 de ani, Dragoş Grigore mai are un singur vis: "De aia suntem jucători profesionişti"

Stranieri

Comentarii

Dragoş Grigore (33 de ani) a semnat un nou contract cu Ludogoreţ Razgrad, echipă la care joacă din 2018 şi nu se gândeşte la retragere, cel puţin până nu îşi îndeplineşte un ultim vis ca fotbalist.

Internaţionalul român (37 de selecţii) mai are un singur obiectiv, acela de a juca în grupele UEFA Champions League: "Încercăm. De aia suntem jucători profesionişti, de aia ne antrenăm zi de zi. E un vis, într-adevăr, care sper eu în cel mai scurt timp să devină realitate. Până în momentul de faţă nu am apucat decât să joc în Europa League. Cred cu dăruire, muncă multă, se pot îndeplini toate visele", a declarat Grigore într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport. 

Dintre cei trei români de la Ludogoreţ, doar Grigore nu a jucat în grupele UEFA Champions League cu formaţia bulgară. Moţi şi Keşeru au făcut-o, iar atacantul chiar a marcat un gol în cea mai importantă competiţie intercluburi, într-o partidă cu Arsenal. 

33 de meciuri a jucat Dragoş Grigore în tricoul lui Ludogoreţ, pentru care a marcat şi de patru ori. El a mai jucat la Dinamo, Toulouse şi Al Sailiya, iar în acest moment este cotat la 800.000 de euro. 

Afla mai multe despre: dragos grigoreludogorets 

viewscnt
Articole similare