Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | La CFR nu s-au tăiat salariile, Camora e fericit: " Ne bucurăm că până acum au plătit salariul întreg!" COVID-19 i-a stricat vacanţa

EXCLUSIV | La CFR nu s-au tăiat salariile, Camora e fericit: " Ne bucurăm că până acum au plătit salariul întreg!" COVID-19 i-a stricat vacanţa

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora (33 de ani) a vorbit cu Telekom Sport şi a dezvăluit că fotbaliştii CFR-ului sunt liniştiţi din punct de vedere financiar. Nu s-au tăiat salariile, plăţile făcându-se la fel ca şi înainte de pandemia de Coronavirus. Totuşi, virusul i-a stricat vacanţa pe care o avea plănuită în Portugalia.

COVID-19 a luat prin surprindere pe toată lumea şi fotbalul a luat o pauza forţată. Mai multe cluburi din întreaga lume a luat decizia de a tăia salariile fotbaliştilor pe perioada aceasta de inactivitate, da nu şi CFR Cluj. În Gruia, plăţile se fac în continuare la fel ca înainte.

Camora a dezvăluit că fotbaliştii CFR-ului primesc salariile întregi în această perioadă, dar există câteva restanţe din punct de vedere al primelor. Totuşi, căpitanul clujenilor e sigur că şi acestea se vor rezolva curând. "Până acum suntem ok, nu au fost discuţii cu jucătorii să se reducă salariile. Suntem cu salariile la zi, avem doar nişte prime şi bonusuri pe care o să le primim cu siguranţă. Ne bucurăm că până acum au plătit salariul întreg", a pus Camora într-o discuţie exclusivă cu Telekom Sport.

Pandemia izbucnită la nivel mondial i-a dat peste cap planurile de vacanţă lui Mario Camora. Portughezul voia să se întoarcă în ţara natală alături de familie şi să stea acolo o bucată bună de timp. "Din păcate, eu nu consider asta vacanţă. Eu şi familia mea aveam tot programat, că nu am mai fost în Portugalia de un an. Era programat să stăm mai mult acolo şi nu putem merge acasă", a mai spus căpitanul CFR-ului.

Afla mai multe despre: mario camoravideocfr cluj 

viewscnt
Articole similare