Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Laurenţiu Reghecampf, negocieri cu un club din Liga 1, care i-a pus oferta pe masă: "S-a discutat cu el. Dacă el crede că e bine, se va duce!". Cine l-a dat de gol

EXCLUSIV | Laurenţiu Reghecampf, negocieri cu un club din Liga 1, care i-a pus oferta pe masă: "S-a discutat cu el. Dacă el crede că e bine, se va duce!". Cine l-a dat de gol
Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Basarab Panduru (50 de ani) a vorbit, printre altele, despre oferta Universităţii Craiova pentru Laurenţiu Reghecampf, dublu campion în Liga 1 cu FCSB. Panduru a fost colaboratorul lui Reghecampf la ultima experienţă din Arabia Saudită, la Al Wasl, şi a dezvăluit că au existat discuţii între părţi pentru a antrena în Bănie.

Basarab Panduru a recunoscut că U Craiova i-a făcut ofertă lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf e un nume important în fotbalul românesc după performanţele pe care le-a făcut la FCSB în trecut, când a câştigat două campionate şi a ajungs cu echipa în optimile Europa League şi în grupele Ligii Campionilor. Până acum, Reghecampf a antrenat doar la Concordia Chiajna şi FCSB la nivel de Liga 1, apoi a făcut pasul peste graniţă.

U Craiova l-a vrut pe Laurenţiu Reghecampf şi au existat discuţii pentru a merge să antreneze în Bănie, a dezvăluit Basarab Panduru la Telekom Sport. "Pandi" ştie de ce ar putea fi atractivă Craiova pentru Laurenţiu Reghecampf, dar spune că ultima decizie în aparţine întotdeauna antrenroului.

"El ştie ce e bine pentru el, dacă este bine la Craiova, se duce la Craiova. Au fost, da. S-au discutat, dar el ştie. El ştie foarte bine. Sunt convins că dacă el va alege să ducă acolo. (n.r. - Te duci cu el?) Stai să vedem ce se întâmplă. Acolo te duci pentru că ţi se pare şi te face să te duci manifestarea celor din Craiova, dacă câştigi campionatul. Dacă câştigi campionatul, cred că îl iau pe umeri şi îl aduc până la Snagov numai pe umeri.

Acolo dacă eşti, chiar eşti. Dacă vii la FCSB îţi spune toată lumea, păi ai mai câştigat, dacă te duci la CFR, păi a câştigat şi Petrescu trei, dacă vii la Craiova, tu ai câştigat campioantul. Tu eşti omul care ai câştigat campioantul. Din pucntul ăsta de vedere, s-ar putea să te atragă lucrurile astea. Probabil că te atrăgea şi mai mult dacă erau 20-30.000 de oameni în tribună. Era altceva, era altfel. El analizează lucrurile astea şi dacă el crede că e bine, se va duce"
, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Basarab Panduru a fost colaboratorul lui Laurenţiu Reghecampf în ultima perioadă petrecută de antrenorul român la Al Wasl, în Arabia Saudită, după plecarea lui Toni Petrea la FCSB.

 

Afla mai multe despre: basarab pandurulaurentiu reghecampffcsbu craiovaofertaexclusiv 

viewscnt
Articole similare