Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitură de teatru. Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Astra. Toate detaliile şi prima reacţie a clubului

EXCLUSIV | Lovitură de teatru. Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Astra. Toate detaliile şi prima reacţie a clubului

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Astra la doar o săptămână distanţă după ce-şi prelungise înţelegerea până la finalul sezonului. În vârstă de 36 de ani, Gabi Tamaş este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1 şi are mai multe oferte.

O informaţie surprinzătoare vine de la Astra. Gabi Tamaş, cel care semnase prelungirea contractului până la finalul sezonului, şi-a reziliat înţelegerea cu fosta campioană a României. Astra rămâne astfel fără un pion de bază, care a contribuit la rezultatele bune din acest sezon. Gabi Tamaş a avut evoluţii excelent în acest campionat, care l-au readus în discuţie pentru echipa naţională.

”Din motive personale, Gabi a cerut astăzi reziliarea contractului cu noi, chiar dacă prelungiserăm până la finalul acestui sezon. Noi am acceptat şi îi mulţumim ce a făcut pentru Astra şi îi dorim baftă oriunde se va duce”, a confirmat Dani Coman pentru Telekom Sport.

Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Astra şi are mai multe oferte

Contractul iniţial cu Astra i-a expirat pe 15 iunie, dar fundaşul de 36 de ani a semnat o prelungire valabilă până la finalul sezonului. Însă Gabi Tamaş a fost curtat în ultima perioadă de tot mai multe echipe, atât din ţară, cât şi din străinătate: ”Au fost câteva discuţii, nu s-au concretizat încă. Dacă se vor concretizat, ok, dacă nu... Asta e, viaţa merge înainte”, declarat Tamaş în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Recent, Dan Alexa a declarat că l-ar dori la Rapid, dacă va reuşi să promoveze în Liga 1: ”Îmi doresc foarte mult să promovăm şi să putem să ne gândim la astfel de achiziţii. Să îl aduci pe Gabi Tamaş la Rapid ar fi un mare câştig. Este unul dintre cei mai buni fundaşi români”.

Tamaş ar putea reveni la naţională după evoluţiile bune de la Astra

Gabi Tamaş a semnat în vara trecută cu Astra şi a devenit rapid unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1. Jocurile foarte bune pe care le-a făcut i-au atras atenţia şi lui Mirel Rădoi, care s-a arătat deschis să-l cheme la naţională dacă va arăta aceeaşi formă. Cei doi au fost în conflict pe vremea când erau la FCSB, însă au trecut peste acea dispută şi acum o relaţie bună:

”Ceea ce face pe teren e îmbucurător şi reprezintă o şansă pentru el să vină la naţională. Nu au nicio importanţă conflictele noastre din trecut", a spus Rădoi într-un interviu pentru Telekom Sport.

Acum, după ce şi-a reziliat contractul cu Astra, Gabi Tamaş va căuta cel mai probabil o echipă la care să poate să joace în continuare constant, pentru a rămâne în vederile selecţionerului.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare