Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitură grea pentru Rădoi. Răzvan Marin chiar poate rata Euro U21. Cum a reacţionat Gică Hagi: "E o mare pierdere" Care este poziţia FRF

EXCLUSIV | Lovitură grea pentru Rădoi. Răzvan Marin chiar poate rata Euro U21. Cum a reacţionat Gică Hagi: "E o mare pierdere" Care este poziţia FRF

Echipa națională

Comentarii

Naţionala sub 21 de ani ar putea merge la Campionatul European fără cel mai bine cotat jucător. Ajax doreşte ca Răzvan Marin să intre cât mai repede în programul echipei şi nu e de acord ca mijlocaşul român să meargă la Euro.

UPDATE | Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, a comentat la Telekom Sport situaţia mijlocaşului: "E greu ca Federaţia să poată face ceva în acest caz, în condiţiile în care clubul este hotărât să îl ţină. Este un regulament stupid, dar trebuie respectat. Dacă nu va merge la CE U21, Răzvan Marin are avantajul unei integrări mai rapide la Ajax şi va putea astfel să ajute naţionala de seniori în meciurile din toamnă din preliminariile Euro 2020".


Conform legislaţiei FIFA, cluburile nu sunt obligate să le dea voie jucătorilor să participe la turneele finale care nu sunt de seniori.

Totuşi, se poartă negocieri între clubul olandez şi FRF pentru ca Răzvan Marin să primească acordul de a evolua pentru naţionala lui Mirel Rădoi. Deşi au câştigat campionatul în Olanda, "lăncierii" vor juca două tururi preliminare pentru a ajunge în grupele Champions League. Prima manşă din turul al treilea se va disputa pe 6 sau 7 august, la mai bine de o lună după încheierea Campionatului European de tineret.

"Nu îl ai pe Răzvan, ai o şansă în minus. E clar, pentru că el îţi aduce experienţă internaţională, putere la mijlocul terenului, îţi aduce tehnică, decizii. E un jucător care decizional nu stă foarte bine. Are ambele picioare, atât ofesniv, cât şi defensiv îţi aduce putere, pentru că se descurcă bine în ambele faze. E o pierdere, dar sunt ceilalţi băieţi acolo şi cred că Mirel are doi pe post fără probleme, jucători importanţi, jucători buni care au calităţi bune.

Ştiu că Răzvan Marin îşi dorea să joace, îşi dorea foarte mult să fie cu băieţii, pentru că a crescut cu ei, era împreună cu tot grupul acesta de la naţionala de tineret" , a declarat Gheorghe Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: euroromania u21radoirazvan marin 

viewscnt
Articole similare