Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Cicâldău e oficial „leu”. Prima imagine cu mijlocaşul la semnarea contractului cu U Craiova

UPDATE |  Cicâldău e oficial „leu”. Prima imagine cu mijlocaşul la semnarea contractului cu U Craiovagalerie foto
Comentarii

După plecările lui Băluţă şi Screciu, CS Universitatea Craiova s-a reorientat rapid şi şi-a găsit un alt jucător de perspectivă. Oltenii au bătut palma cu FC Viitorul pentru transferul lui Alexandru Cicâldău.

UPDATE | U Craiova l-a prezentat oficial pe Alexandru Cicâldău pe site-ul oficial al clubului. Acesta va purta numărul 10 pe tricoul, lăsat liber de Alexandru Băluţă.
 
 
UPDATE |  |ntrebat de reporterul Telekom Sport dacă se transferă la Craiova, Cicâldău a spus că nu ştie, iar ulterior a zâmbit. 
 
 
Mijlocaşul de 20 de ani a debutat în Liga I în primăvara anului 2016, iar în sezonul trecut a fost om de bază în formula gândită de Gheorghe Hagi. În plus, Cicâldău are deja un trofeu important în palmares: titlul câştigat cu FC Viitorul în 2017.
 
Alexandru Cicâldău este crescut la Academia lui Gheorghe Hagi şi cota sa a crescut fulminant în sezonul trecut. În prezent, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Alexandru Cicâldău valorează 1,5 milioane de euro. În plus, mijlocaşul de 20 de ani a fost convocat de Cosmin Contra la ultimele acţiuni ale naţionalei şi a prins câteva minute în amicalele cu Israel şi cu Chile.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: craiovacicaldaucraiovahagiacademia 

viewscnt
Articole similare