Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Lui MM Stoica nu i-a picat bine ironia lui Răzvan Burleanu. L-a pus la punct: "Nu a ştiu el vreodată. Eu la limba română nu am învăţat o astfel de exprimare"

EXCLUSIV Lui MM Stoica nu i-a picat bine ironia lui Răzvan Burleanu. L-a pus la punct: "Nu a ştiu el vreodată. Eu la limba română nu am învăţat o astfel de exprimare"

FCSB

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Răzvan Burleanu i-a ironizat pe cei de la FCSB!

Burleanu a avut un mesaj pentru cei de la FCSB in conferinţa de presă de azi. "Cred că FCSB ar trebui să facă tot ce este posibil ca Dan Petrescu să ajungă la echipa naţională, dacă îşi doresc să aibă o şansă mai facilă de a câştiga titlul", a spus Răzvan Burleanu.

Ironia nu i-a picat bine lui MM Stoica, care l-a pus la punct chiar în direct. 

"Îi aduc la cunoştinţă, nu îi reamintesc... că nu cred ca a ştiut vreodată că Dan Petrescu a părăsit-o, data trecută, pe CFR când era pe locul 2. Erau la 6 puncte în spatele nostru. După s-a exprimat: "Ca şi Federaţie"... Ce inseamnă asta? Eu la limba română nu am învăţat aşa ceva... Nu este important cine antrenează CFR pentru că s-a dovedit că şi cu Ovidiu Ceclan pe banca ne-au bătut.

Unul din antrenorii care au pregătit CFR a avut procentaj 100% şi acela nu este Dan Petrescu... este Alin Minteuan. CFR a făcut o echipă atât de bună, câştigă cu oricine ar fi pe bancă!

Nu cred că dacă Petrescu va pleca vor aduce pe cineva de la juniori, eu în continuare cred că vor aduce pe cineva care este mai dorit, peste Petrescu... este clar. Nu îl lăsau atfel să plece pe gratis", a declarat MM Stoica la telekomsport.ro. 

In acest moment liderul clasamentului este CFR Cluj cu 51 de puncte, in timp ce, FCSB este pe locul cu 43 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbrăzvan burleanumm stoica 

viewscnt
Articole similare