Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Lumea vrea să jucăm precum Barcelona, dar nu e posibil”.Selecţionerul României, categoric:”Campionatul e slab şi nu asta e singura problemă”

EXCLUSIV | ”Lumea vrea să jucăm precum Barcelona, dar nu e posibil”.Selecţionerul României, categoric:”Campionatul e slab şi nu asta e singura problemă”

Echipa națională

Comentarii

Telekom Sport a discutat în exclusivitate cu selecţionerul echipei reprezentative, Cosmin Contra. Acesta a comentat printre altele nivelul campionatului intern.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Cosmin Contra a discutat despre situaţia campionatului intern şi regresul pe care îl manifestă o parte dintre fotbaliştii care joacă în Liga 1. Selecţionerul a tras un semnal de alarmă asupra ariei de selecţie din ce în ce mai limitate de la echipa naţională.

”Campionatul este slab, dar nu aceasta este singura problemă”

Arie de selecţie restrânsă şi un campionat care pare într-adevăr într-un regres vizibil faţă de ultimii ani. Îl afectează acest lucru pe selecţionerul echipei naţionale?

Cosmin Contra i-a explicat lui Alexandru Săbău cum vede lucrurile: ”Este slab, dar nu numai că este slab. Noi avem o problemă şi că în ultimii ani echipele din România nu au mai ajuns în competiţiile europene, în grupe cel puţin. E greu, dacă nu joci la un nivel internaţional, să te baţi cu echipe puternice, cu jucători puternici, e clar că echipa naţională are de suferit” a mărturisit selecţionerul echipei naţionale a României, care a completat: ”Experienţa acumulată la nivel internaţional îl ajută pe jucător în momentul când vine la echipa naţională şi noi în ultimii ani nu am avut acest ajutor. Sperăm ca pe viitor tot mai mulţi jucători din aceşti tineri să facă pasul spre echipe ca Ajax, să joace în competiţiile europene şi vor veni cu o altă încredere la echipa naţională, cu altă mentalitate. Echipa naţională va creşte în valoare şi vom avea şi rezultate” a mai spus Contra.

”Nu putem să jucăm ca Barcelona în momentul de faţă”

Selecţionerul României a explicat şi care este diferenţa între aşteptările fanilor şi realitatea de la echipa naţională: ”Lumea se aşteaptă să jucăm ca Barcelona, dar nu putem să jucăm ca Barcelona în momentul de faţă. Şi eu mi-aş dori să jucăm ca Barcelona, şi eu mi-aş dori să jucăm ca o echipă foarte puternică, să câştigăm toate meciurile cu 3-0 şi să stau liniştit pe bancă” a mai spus Contra în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare