Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Marea" absenţă de la Gaz Metan Mediaş în meciul cu FCSB: "Cum naibii am lipsit că atunci când sunt apt, tot timpul sunt rezervă?"

EXCLUSIV | "Marea" absenţă de la Gaz Metan Mediaş în meciul cu FCSB: "Cum naibii am lipsit că atunci când sunt apt, tot timpul sunt rezervă?"
Comentarii

La finalul meciului de vineri, de pe Arena Naţională, dintre FCSB şi Gaz Metan Mediaş, câştigat de FCSB, scor 2-0, Edward Iordănescu s-a plâns de absenţele de la propria echipă, printre jucătorii lipsă fiind enumeraţi şi Ştephan Drăghici.

Aşa cum bine a observat în emisiunea Sport Report, expertul Telekom Sport Basarab Panduru, Drăghici însă nu este nici pe departe un jucător de bază la Gaz Metan Mediaş. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani este rezervă în mod normal, iar atunci când a fost trimis în telefon a evoluat foarte puţin. 

"Drăghici a lipsit, este foarte important Drăghici, în vreo 12 meciuri a jucat 4 şi vreo 8 rezervă. Şi în ultimele două nu a fost deloc utilizat dar cred că acum stă şi Drăghici - «băi, dar ce am lipsit eu, nu m-a băgat deloc, eu am lipsit la meciul cu FCSB. Cum naibii am lipsit că atunci când sunt apt, tot timpul sunt rezervă? Când mă accidentez, eram titular... Dă-o încolo de aici, ce ghinion am. Când sunt prezent, sunt numai rezervă. Eu lipsesc întruna dar acum văd că eram titular, vai de capul meu»", a spus, mai în glumă, mai în serios, fostul internaţional român. 

În total, Drăghici, transferat în vară de la U Craiova, a bifat doar 168 de minute în tricoul celor de la Gaz Metan. 

Afla mai multe despre: stephan draghicigaz metan 

viewscnt
Articole similare