Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marea împăcare. La naţională, Alibec şi Dică au îngropat securea războiului: „I-am spus ce am gândit atunci. A ajuns la greutatea optimă”

EXCLUSIV | Marea împăcare. La naţională, Alibec şi Dică au îngropat securea războiului: „I-am spus ce am gândit atunci. A ajuns la greutatea optimă”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a trecut cu bine primele două teste pe banca naţionalei mari. Secundul Dică a rămas impresionat în special de Alibec. Atacantul a marcat în meciul cu Austria.

13 meciuri şi două goluri are acum Denis Alibec la prima reprezentativă: „100% e meritul lui. A ajuns şi el la o vârstă şi fotbalistică şi în gândire şi şi-a dat seama că nu trebuie să piardă şi acest tren care i s-a oferit să vină la naţională. A şi slăbit în această perioadă a ajuns la greutatea lui optimă. Are 89 de kilograme şi e greutatea lui bună”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Dică l-a antrenat pe Alibec şi la FCSB, în sezonul 2017-2018. Atacantul a plecat de la gruparea roş-albastră tocmai din cauza conflictelor cu „Nick”: „Atunci gândea într-un alt mod, acum din discuţiile cu el, gândirea lui e alta în acest moment. Am reglat lucrurile de când am fost în cantoment în ianuarie la Astra. Eu am fost cel care m-am dus la el şi am vorbit cu el şi i-am spus ce am gândit atunci, ce cred despre el, el, la fel, a fost deschis.

(A admis că a greşit?)


Nu am spus că am greşit eu sau el... În unele lucruri mi-a dat dreptate. S-a văzut că am avut dreptate. Evoluţia de la meciul cu Irlanda ne-a încurajat să putem să-l folosim şi al doilea meci”
, a completat antrenorul secund al României.


 

Afla mai multe despre: dicaalibecromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare