Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marele atu al lui Adi Petre la FCSB! Se poate transforma în atacantul de milioane la care visează Gigi Becali

EXCLUSIV | Marele atu al lui Adi Petre la FCSB! Se poate transforma în atacantul de milioane la care visează Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Adi Petre (21 de ani) a fost cumpărat de FCSB de la Esbjerg, după ce Gigi Becali (61 de ani) a plătit 500.000 de euro în schimbul atacantului român, iar marele atu al său la vicecampioana României poate fi antrenorul Bogdan Vintilă (47 de ani). Tehnicianul îl cunoaşte foarte bine pe Petre de pe vremea când l-a antrenat la echipa naţională de juniori şi îl poate ajută să se dezvolte la adevăratul său potenţial.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, a fost prezent în studionul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport şi a evidenţiat avantajul pe care îl are Adrian Petre prin prezenţa lui Bogdan Vintilă pe banca FCSB.

"Vintilă îl cunoaşte foarte bine pe Petre. E născut '98, generaţia pe care el a antrenat-o. El l-a plăcut foarte mult ca jucător. Fiind în aceeaşi generaţie cu Coman, Coman era titularul de drept al postului, iar la Turneul de Elită Vintilă l-a folosit pe titular pe Adrian Petre. Care a dat şi singurul nostru gol de acolo, cu Anglia. Din punctul ăsta de vedere, are un atu Adi Petre în persoana lui Vintilă", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Petre ştie cum să scape de criticile lui Becali

Gigi Becali a plătit 500.000 de euro pentru transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg şi îşi pune speranţele în vârful de naţională că acesta va rezolva problemele din atacul vicecampioanei. Petre e şi el pregătit să facă faţă la FCSB şi ştie cum poate scăpa de criticile omului de afaceri.

Petre vrea să aibă evoluţii atât de bune încât Becali să nu poată spune nimic rău la adresa sa. "(n.r. -Eşti pregătit şi pentru criticile patronului?) Dacă nu o să îi dau motive, nu cred că vor fi critici la adresa mea. Aşa că încerc să evit aceste critici prin evoluţiile mele din teren", a spus Adrian Petre, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: adi petrefcsbbogdan vintila 

viewscnt
Articole similare