Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marian Drăgulescu, dispus să participe pe propria răspundere la Campionatele Europene de gimnastică

EXCLUSIV | Marian Drăgulescu, dispus să participe pe propria răspundere la Campionatele Europene de gimnastică

Gimnastică

Comentarii

În urmă cu mai bine de două luni, Marian Drăgulescu era oprit să mai participe la concursurile interne şi internaţionale ca urmare a problemelor de ordin medical descoperite la inimă. Gimnastul român a fost supus unei intervenţii medicale, dar apele par să nu se fi liniştit în ceea ce-l priveşte.

Deşi nu a fost trecut în lotul pentru Campionatele Europene, Drăgulescu primise asigurări de la Marius Urzică, antrenorul lotului masculin de gimnastică, că se va putea alătura echipei dacă îi va permite condiţia fizică.

Comisia medicală a Institutului de Medicină Sportivă din Bucureşti a refuzat, însă, să avizeze participarea sa la Europenele care vor avea loc în august, la Glasgow, din cauza unui protocol internaţional pe care trebuie să-l respecte.

Singura modalitate prin care gimnastul român şi-ar putea apăra titlul european, ar fi o declaraţie pe propria răspundere prin care să-şi asume toate riscurile, iar Drăgulescu ia în serios această posibilitatea.

”Îmi asum întreaga resposibilitate pentru participarea la această competiţie. Marea mea dorinţă e să îmi apăr titlul cucerit în România şi să demonstrez că pot face performanţă la cel mai înalt nivel. Medicii care m-au operat mi-au dat acordul că pot face efort şi pot concura fără niciun fel de problemă, înţeleg că există acest protocol, dar eu îmi asum întreaga responsabilitatea. O fac atât pentru mine cât şi pentru tot ce înseamnă delegaţia României”, a declarat Marian Drăgulescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dragulescu 

viewscnt
Articole similare