Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Bilaşco: "Avem o misiune dificilă. Nu ne-am fi dorit să cădem cu Celtic"

EXCLUSIV | Marius Bilaşco: "Avem o misiune dificilă. Nu ne-am fi dorit să cădem cu Celtic"

CFR Cluj

Comentarii

Astăzi, la Monte Carlo, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor din cadrul competiţiei Europa League. CFR Cluj, singura reprezentată a României a picat în grupă cu Lazio (Italia), Rennes (Franţa) şi Celtic (Scoţia)

Şeful departamentului de scouting, Marius Bilaşco, a făcut şi el deplasarea la Monte Carlo, însă nu a făcut-o cu noroc. CFR-ului i-au fost scoase în cale, în Grupa E, pe Lazio Roma, Rennes şi Celtic Glasgow. Departe de dorinţele oficialilor din Gruia.

"E o grupă dificilă, pentru că sunt multe echipe puternice angrenate în această competiţie şi practic era imposibil să nu dai peste echipe care au câştigat acest trofeu, deţinătoare de trofee Europa League sau Champions League. Deci clar, anul acesta echipele care sunt în Europa League sunt mai puternice faţă de anii precedenţi. Noi avem o misiune dificilă, pentru că întâlnim echipe puternice din cele trei campionate, practic în TOP 5 al Europei. Sincer, nu ne doream să cădem cu Celtic, dar până la urmă, aşa a fost să fie. Suntem în grupă cu ei, va trebui să jucăm de două ori cu ei, ne cunoaştem, ne ştim avantajele pe care le avem unii faţă de ceilalţi, ştim şi minusurile, aşa că practic nu e o necunoscută nici pentru ei, nici pentru noi", a declarat Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

De asemenea, "Bilă" a avut numai cuvinte de laudă şi la adresa celor de la Lazio Roma şi Rennes. "Mie întotdeauna mi-e frică de echipe care-şi păstrează acelaşi lot, care sunt într-adevăr o echipă omogenă, care au jucat mult timp împreună, cum e la Lazio. Campionatul Franţei este unul care are un anumit nivel. este un campionat care se joacă în forţă, foarte bine, în viteză. Deci e clar că au mai mari avantaje în comparaţie cu liga noastră. Toate trei echipele pe care le vom întâlni sunt la un nivel destul de ridicat".

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare