Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Marin, afectat de debutul în naţională: " Am avut o perioadă foarte grea". De ce se bucură pentru amânarea meciului cu Danemarca U21

EXCLUSIV | Marius Marin, afectat de debutul în naţională: " Am avut o perioadă foarte grea". De ce se bucură pentru amânarea meciului cu Danemarca U21
Comentarii

Mijlocaşul român al lui Pisa, Marius Marin (21 de ani), a avut un debut cu stângul pentru naţionala U21, dar recunoaşte că a avut ce învăţa. În schimb, se bucură pentru amânarea meciului cu Danemarca U21, întrucât l-ar fi ratat, din cauza izolării din Italia a fotbaliştilor români.

"În prima situaţia, când am văzut convocarea, m-am bucurat foarte mult şi după aia, când m-au contactat de la naţională şi mi-au spus că există posilitatea să nu ma fiu convocat din cauza situaţiei care se întâmplă în Italia, am rămas puţin dezamăgit. Îmi doream foarte mult să vin şi să ajut, mai ales fiind un meci foarte important cu Danemarca. Îmi doream foarte mult şi chiar m-am bucurat, să zic aşa, că s-a amânat meciul', a recunoscut mijlocaşul român al lui Pisa, pentru Telekom Sport. 

Marius Marn a debutat pentru naţionala U21 pe 10 octombrie 2019, în victoria cu Ucraina, scor 3-0. Totuşi, mijlocaşul nu s-a putut bucura, după ce a fost eliminat la un minut de la intrarea pe teren, în a doua repriză: "Emoţia care m-a umbrit foarte mult a fost după debutul pe care l-am avut la naţională şi nu a fost foarte plăcut pentru mine. Am avut o perioadă foarte grea după acel roşu, dar m-a făcut să trec, m-a făcut mult mai puternic chestia asta şi am înţeles că trebuie să muncesc mai mult şi trebuie să demonstrez mai mult ca să fiu acolo. Chestia asta m-a făcut să rămân pozitiv, cu picioarele pe pământ şi aţi văzut şi dumneavoastră că după aia am apucat să joc meciul cu Irlanda titular", a mai spus Marius Marin. 

 

Afla mai multe despre: marius marinmarius marin romania 

viewscnt
Articole similare