Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Niculae trimite săgeţi înainte de derby: ”Nu am încredere în Dinamo, am încredere în FCSB că o să ia multe!”

EXCLUSIV | Marius Niculae trimite săgeţi înainte de derby: ”Nu am încredere în Dinamo, am încredere în FCSB că o să ia multe!”

FCSB

Comentarii

Marius Niculae a prefaţat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport, derby-ul dintre FCSB şi Dinamo de sâmbătă.

Dinamovist convins, ”Săgeată” consideră că duelul dintre granzii bucureşteni va fi unul complet dezechilibrat şi că nu se poate numi un derby în adevăratul sens al cuvântului. Niculae se bazează pe faptul că FCSB este, în continuare, decimată de coronavirus şi anticipează o victorie la scor a ”câinilor roşii”.

”Ce derby? Derby cu COVID-19? FCSB e decimată... Dinamo în ultimul meci a pierdut, deci clar trebuie să câştige. Fără spectatori... ne-a obişnuit derby-ul să fie ccu coreografia lui Dinamo la înălţime.....Din nefericire, acum fără spectatori, echipele, mai ales a lui Dinamo, sunt mulţi jucători noi, FCSB cu mulţi cu jucători tineri, deci nu prea cred că o să fie un derby. Cred că Dinamo va câştiga categoric, chiar i-am zis lui Cătălin Straton să îşi ia doi saci la el, că Dinamo le va da multe goluri.”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Întrebat dacă are mare încredere în Dinamo după ce a pierdut pe teren propriu cu UTA, scor 0-1, Niculae a ironizat-o pe FCSB: ”Nu, am încredere în FCSB că o să ia multe (n.r.- râde). Nu am încredere mare în Dinamo, dar în FCSB am mare încredere că va face un meci cel puţin la fel de bun ca la Iaşi.”.

Partida dintre FCSB şi Dinamo va fi transmisă în direct de către Telekom Sport 1. Meciul se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: fcsbdinamomarius niculaeliga 1 

viewscnt
Articole similare