Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică, tentat să schimbe "taberele" în Turcia. "Există discuţii cu o echipă de tradiţie, cu nume"

EXCLUSIV | Marius Şumudică, tentat să schimbe "taberele" în Turcia. "Există discuţii cu o echipă de tradiţie, cu nume"

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică este antrenorul momentului în Turcia. După ce etapa trecută a învins-o pe Basaksehir, Gaziantep a trecut sâmbătă şi de Fenerbahce, scor 3-1, şi a ajuns în zona locurilor de Europa.

Gaziantep a urcat până pe locul 4, cu 21 de puncte, la doar două puncte de ocupantele locurilor doi şi trei, Galatasaray Istanbul, respectiv Fenerbahce Istanbul, cu menţiunea că ultima dintre ele are un meci mai mult disputat, şi la cinci de liderul-surpriză, Alanyaspor.

Chiar care are parte de un sezon fantastic, conducătorii celor de la Gaziantep nu reuşesc să-l convingă pe Marius Şumudică să-şi continue munca la club şi în următorii ani. Antrenorul român are cerinţe pe care aceştia, cel puţin pentru moment, nu le pot promite.

Astfel, există şansa ca la finalul sezonului Marius Şumudică să schimbe echipa, după chiar el al recunoscut la Telekom Sport, dar totuşi să rămână în campionatul Turciei. Contractul lui Şumudică cu Gaziantep se termină în luna aprilie, odată cu terminarea sezonului.

"Ei îşi doresc foarte mult, dar sunt doar discuţii. Acum e destul de greu să prelungesc, pentru că în momentul de faţă mai am două oferte, una din Turcia şi una din Arabia Saudită. Sunt două oferte incomparabile din punct de vedere material. Deocamdată nu mă grăbesc, nu vreau să îmi ia minţile. Deocamdată vreau să duc echipa asta cât mai sus şi să realizez o performanţă. De un an de zile eu nu pierd acasă, sunt singura echipă care în ultimele 22 de meciuri am marcat meci de meci, jucând într-un sistem 3-5-2 foarte ofensiv, sunt singura echipă din campionat care nu pierde 14 meciuri consecutive. Sunt nişte borne care spun ceva... şi atunci, aceste borne îmi permit să mă gândesc şi eu mai sus. Există discuţii cu o echipă din Turcia, o echipă de tradiţie...Nu e în fruntea clasamentului, dar e o echipă cu nume", a declarat Marius Şumudică, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

În cea de-a doua parte a campionatului, cele mai importante formaţii sunt Trabzonspor - locul 11, campioana Istanbul Basaksehir - locul 13 şi Antalyaspor - locul 15 şi Sivasspor - locul 16. Dacă excludem Istanbul Basaksehir, acolo unde i se dă credit în continuare lui Okan Buruc, lista se restrânge, cel mai probabil, la Trabzonspor, Antalyaspor şi Sivasspor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare