Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică, un car de nervi! Detalii de la negocierile cu şefii lui Gaziantep: "Am vrut să mă ridic de la masă! Nu mi se pare normal!"

EXCLUSIV | Marius Şumudică, un car de nervi! Detalii de la negocierile cu şefii lui Gaziantep: "Am vrut să mă ridic de la masă! Nu mi se pare normal!"

Stranieri

Comentarii

Înt-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, Marius Şumudică (49 de ani) a vorbit din nou despre conflicutl pe care-l are cu şefii lui Gaziantep. Antrenorul român a spus că oferta pe care i-au făcut-o şefii e inacceptabilă şi a oferit detalii despre cum au decurs negocierile. Şefii lui Gaziantep au mers, vineri seara, acasă la Marius Şumudică pentru a sta la negocieri.

Marius Şumudică, un car de nervi! Detalii de la negocierile cu şefii lui Gaziantep: "Am vrut să mă ridic de la masă. Nu mi se pare normal!"

În direct la Telekom Sport, Marius Şumudică a vorbit despre oferta pe care i-au făcut şefii lui Gaziantep pentru un nou contract. Şumudică a dezvăluit că oamenii din conducerea clubului i-au cerut să accepte o diminuare a salariului, lucru care i s-a părut inacceptabil în contextul în care face performanţe extraordinare alături de jucătorii săi.

Gaziantep FK e pe locul trei în clasamentul din Turcia, după 17 etape jucate în Superligă, cu Alexandru Maxim în mare formă, care a marcat al 9-lea său gol din campionat în partida pierdută contra lui Sivasspor.

"Am rămas un pic uimit. El tot zice că după fiecare meci cer contract. Eu sunt întrebat în Turcia dacă voi continua la Gaziantep. Eu am spus că deocamdată nu mi s-a făcut nicio ofertă. Ieri seară am avut o discuţie, au venit, ca niciodată, m-am şi speriat, toţi oamenii din Consiliul de Administraţie. Am stat de vorbă şi ne-a spus că bugetul clubului va fi diminuat, că nu sunt bani bani din cauza pandemiei.



I-am spus că nu-i momentul să discutăm, avem meci cu Sivvas. Nu-i normal să vorbeşti cu jucătorii, ei se mai concentrează la meci?

Nişte lucruri aberante. Eu am şase inşi în staff, nu pot să-i plătesc cu 2.000. Ei îşi plătesc casa unde stau. N-am vrut să spun asta până acum, dar mi-au ridicat mingea la fileu. Mi-au spus ieri că nu mai poate să-mi plătească salariul şi să accept o reducere de 10%. Să semnez pe doi ani şi să accept o reducere de 10%. Am vrut să plec. Eu nu accept, i-am spus. Dacă atâţia bani au, eu nu accept. Eu am spus că nu sunt de acord cu diminuarea salariului, nu cred că e un gest normal pentru tot ceea ce am făcut. Doar unora vor să le scadă salariile"
, a spus Marius Şumudică, la Telekom Sport.

Şumudică: "Nu mi se pare normal ca jumătate din echipă să câştige mai mult decât antrenorul principal!"

Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit că oferta pe care i-au făcut şefii l-a făcut să vrea să se ridice de la masa negocierilor. "Nu mi se pare normal ca jumătate din echipa mea să câştige mai mult decât antrenorul principal. Am vrut să mă ridic de la masă. Din punctul meu de vedere... Ei tot spun că da. Mai am patru luni de contract, mi-l respect. Nu am cerut mărire de salariu, nimic. Am dat de la mine. Ei îşi doreau să continue cu mine. Au venit cu o ofertă mai mică decât cea de anul trecut şi nu am acceptat. Sunt obligat să accept? Nu accept această ofertă", a mai spus Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepofertanegocierisefi 

viewscnt
Articole similare