Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică vrea să fie selecţionerul României. "Nu aş refuza niciodată. În minutul 1 semnez!”

EXCLUSIV | Marius Şumudică vrea să fie selecţionerul României. "Nu aş refuza niciodată. În minutul 1 semnez!”
Comentarii

Marius Şumudică a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, în care a spus că este pregătit să devină selecţionerul României.

Marius Şumudică vrea să fie antrenorul echipei naţionale. După ce a antrenat două echipe din Turcia în mai puţin de un sezon, antrenorul în vârstă de 50 de ani este acum liber de contract şi se gândeşte la postul de selecţioner al României.

 Marius Şumudică vrea să fie selecţionerul României

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Marius Şumudică a vorbit despre echipa naţională, dar şi despre postul de selecţioner, post care firesc, îl atrage pe fostul antrenor al celor de la Astra Giurgiu.

Şumi crede că este pregătit pentru a prelua naţionala de fotbal a României, datorită experienţei, dar şi pentru că are un staff foarte bun cu care ar reuşi să se descurce din postura de selecţioner. În acelaşi timp, fostul antrenor al lui Gaziantep şi Rize, crede că înlocuitorii cei mai buni ai lui Mirel Rădoi sunt Olăroiu, Hagi şi Petrescu.

"Înseamnă să mă autopropun. Mi-a zis mama, mândră, că sunt pe primul loc într-un sondaj. I-am zis să stea liniştită că nu înseamnă că ajunge Şumudică la naţională dacă îl vor suporterii. Sunt liber, cât mai sunt nu ştiu, câteva săptămâni. Acum sunt liber, dar am discuţii, eu de 12 ani nu stau. N-aş refuza niciodată naţionala, în minutul 1 aş semna.

Cu toate că munca de selecţioner e alta, dar ar fi o provocare şi cred ca am destulă experienţă pentru a face faţă la echipa naţională. Am un staff foarte bun, dar nu cred că se va pune problema, nu se va ajunge la Şumudică. Consider că Hagi, Olăroiu, Petrescu au experienţă mai mare şi ar merita să fie înaintea mea selecţioneri. Eu sunt un tip onest, nu m-am ascuns niciodată. Eu îmi văd lungul nasului. În plus, echipa naţională are deocamdată selecţioner.", a declarat Marius Şumudică în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Marius Şumudică a început să antreneze în România din 2006, iar de atunci a reuşit să câştige doar 2 trofee alături de Astra Giurgiu şi anume Campionatul în sezonul 2015-2016 şi Supercupa României în sezonul 2016-2017.

Antrenorul în vârstă de 50 de ani, a mai fost pe banca tehnică a celor de la Rapid, Vaslui, Braşov, Al-Shaab, Concordia, Kayserispor, Shabab, Gaziantep şi Rize. Şumi a antrenat în cei 15 ani, în nu mai puţin de 391 de partide, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare