Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Meciul pierdut de Poli Iaşi la masa verde se poate lăsa cu o demitere! Anunţul făcut de primarul Mihai Chirica: "Probabil îl voi schimba". Ce s-a întâmplat cu nocturna

EXCLUSIV | Meciul pierdut de Poli Iaşi la masa verde se poate lăsa cu o demitere! Anunţul făcut de primarul Mihai Chirica: "Probabil îl voi schimba". Ce s-a întâmplat cu nocturna

CSM Poli Iași

Comentarii

Primarul din Iaşi, Mihai Chirica, a explicat problemele tehnice petrecute la instalaţia de nocturnă a stadionului din Copou. De asemenea, edilul a anunţat că l-ar putea demite pe aministratorul arenei, după ce Poli Iaşi a pierdut la masa verde meciul cu Viitorul.

VIDEO Poli Iaşi - FC Viitorul, încheiat în minutul 54. Meciul s-a terminat, fix în momentul în care s-a marcat. Poli Iaşi a pierdut la masa verde

Meciul Poli Iaşi – FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat încheiat de centralul Horia Mladinovici, în minutul 54, după ce nocturna stadionului din Iaşi s-a stins din nou. Meciul începuse cu aproape o oră întârziere, din cauza problemelor cu nocturna.

Înaintea partidei au funcţionat doar doi stâlpi ai instalaţiei de nocturnă, apoi meciul a pornit cu trei stâlpi, dar unul a cedat în a doua repriză.

Mihai Chirica a explicat problemele tehnice şi a anunţat că postul administratorului stadionului e în pericol: "A fost o defecţiune tehnică, de fapt, este o defecţiune tehnică, motivată de faptul că nu a pornit unul dintre stâlpi, iar la cel de-al doilea s-a făcut o manevră greşită pe el.  A vrut să-l conecteze de pe o instalaţie pe alta şi l-a dat afara din postul de transformare. 

L-am reconectat pe un grup generator, pe care-l avem permanent aici, la stadion. Stâlpul care a fost defect şi ieri, despre care nu ne-a anunţat nimeni, de altfel, ceea ce mi se pare de-a dreptul jenant... Pentru că are o defecţiune la cablul de alimentare şi se putea rezolva, o rosătură de şobolan, ceva, s-a întâmplat acolo.

Probabil voi schimba şi administratoul stadionului, ar fi al patrulea pe care-l schimb, sper să apară unul mai priceput şi să ne vedem de treabă în continuare. 

Eu i-am trimis să aibă motorină, pentru că alimentăm grupul generator pornit şi asta înseamnă că trebuie să fie mereu pe plin şi îl ţinem mereu pe plin, ca să nu bulversăm instalaţia de alimentare a generatorului", a declarat Mihai Chirica pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: mihai chiricapoli iasipoli iasi viitorul 

viewscnt
Articole similare