Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Mergeam la meciuri pe Ghencea şi îmi plăcea foarte mult de ei!". Adi Popa, la ora dezvăluirilor! "Motoreta" a avut trei idoli

EXCLUSIV | "Mergeam la meciuri pe Ghencea şi îmi plăcea foarte mult de ei!". Adi Popa, la ora dezvăluirilor! "Motoreta" a avut trei idoli

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, la emisiunea Top Interviuri cu Alexandru Săbău, Adi Popa (32 de ani) a dezvăluit care erau idolii săi în copilărie, când venea la meciuri pe Ghencea, şi mai târziu, când s-a apucat de fotbal. Adi Popa a jucat la FCSB în perioada 2012 - 2017.

Adi Popa a fost cucerit, pe vremea când era copil, de Marius Lăcătuş şi Ilie Dumitrescu, iar mai apoi, când s-a apucat de fotbal, i-a plăcut de Florentin Dumitru, pentru că semănau ca statură şi jucam pe acelaşi post.

"Mergeam pe Ghencea la meciuri, când eram foarte mic şi îmi plăcea foarte mult de Lăcătuş, de Ilie Dumitrescu, când a revenit de afară în perioada aceea. Dar eram destul de mic, nu înţelegeam foarte multe. Când am mai crescut şi înţelegeam şi eu cât de cât aşa, îmi plăcea foarte mutl de Florentin Dumitru, mai ales că ne asemenăm ca statură, ca şi post, pentru că în perioada aceea eram fundaş/mijlocaş dreapta şi îmi plăcea foarte mult de el", a spus Adi Popa, la Top Interviuri.

CV-ul lui Adi Popa

Adi Popa a trecut pe la CS Buftea, Poli Timişoara, Gloria Buzău, U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al Taawon şi Ludogoreţ. Din punct de vedere al trofeelor, Popa a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe şi o Supercupă ale României, dar şi un titlu de campion în Bulgaria, cu Ludogoreţ. "Motoreta" a participat la marile performanţe europene ale FCSB, meciurile cu Ajax şi Chelsea, dar a jucat şi în grupele Ligii Campionilor.

La echipa naţională, Adi Popa a strâns 22 de selecţii şi a marcat de trei ori. În prezent, Adi Popa e liber de contract şi e cotat la 650.000 de euro de transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: adi popaidolifcsbsteaualiga 1 

viewscnt
Articole similare