Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mesaj-manifest despre controversele din jurul lui Ianis Hagi: "Să-l rebotezăm". Ce i s-a transmis: "Vreau să-l văd cu 'să moară', cu 'băga-mi-aş''"

EXCLUSIV | Mesaj-manifest despre controversele din jurul lui Ianis Hagi: "Să-l rebotezăm". Ce i s-a transmis: "Vreau să-l văd cu 'să moară', cu 'băga-mi-aş''"
Comentarii

Marcel Puşcaş crede că Ianis Hagi are parte de o presiune suplimentară doar pentru că este fiul lui Gică Hagi. În schimb, fostul oficial de la FC U Craiova şi-ar dori ca fiul "Regelui" să-şi schimbe atitudinea.

"Ianis Hagi e asasinat, e vânat"

În ultimii ani, calităţile lui Ianis Hagi au fost puse sub semnul întrebării, iar Marcel Puşcaş e de părere că mijlocaşul lui Rangers are pe umeri o presiune în plus nemeritată. 

Prezent în studioul Telekom Sport, fostul oficial de la FC U Craiova a avut un mesaj-manifest, dar i-a dat şi câteva sfaturi lui Ianis Hagi, pentru a atinge un nivel înalt în carieră: "De ani de zile acest copil e asasinat, e vânat, că e copilul lui Gică Hagi! Lăsaţi-l în pace! Să-l rebotezăm! Şi asta cu 10... Ce contează? Prea mare presiune se pune pe el. Suntem săraci în vedete şi ne legăm de copilul unei vedete, ca să-l zgândărim pe taică-su (n.r. - Gică Hagi).

La naţională el ar trebui să aibă tupeu. Buna creştere nu e valabilă mereu în performanţă. Să nu uităm că fotbaliştii sunt recrutaţi din a patra categorie socială. Dumitrescu, Răducioiu provin din tâmplari, mama casnică. Azi jucăm cu Austria, care are jucători de la sate. Ianis are foarte mult bun simţ. Aş vrea să văd un jucător cum era Lăcătuş. Cu 'să moară, cu băga-mi-aş...' Îi lipseşte răutatea. E nevoie de acest tip-vagabond în fotbal. Nu există fotbalist mare care să nu fie aşa. În performanţă trebuie să ai tupeu", a declarat Marcel Puşcaş pentru Telekom Sport. 

Florin Răducioiu l-a aprobat pe Marcel Puşcaş: "Are dreptate Marcel. Se pune prea multă presiune pe el. Are dreptate Marcel, dar poate nu poate să fie mai agresiv". 

 

Afla mai multe despre: ianis haginationalaaustria romania 

viewscnt
Articole similare