Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mesajul lui Moţi după ce s-a spus că s-a certat cu selecţionerul: "Trebuie mai multă răbdare" Aspectul pe care îl scoate în evidenţă

EXCLUSIV | Mesajul lui Moţi după ce s-a spus că s-a certat cu selecţionerul: "Trebuie mai multă răbdare" Aspectul pe care îl scoate în evidenţă

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul lui Ludogorets a jucat un singur meci în preliminariile Euro 2020, cel cu Feroe din tur. De atunci nu a mai fost convocat la lot de selecţionerul Cosmin Contra.

În ciuda acestui fapt, Moţi îl apără pe selecţioner după atacurile venite în ultima vreme. 
 
"Orice antrenor care ajunge la naţională va fi contestat. Eu cred că ar trebui lăsat în pace, mai sunt 4 meciuri de calificare, să-şi facă treaba, echipa cum consideră el. În ultima vreme, rezultatele au fost destul de bune, exceptând meciul cu Spania, o repriză ne-am bucurat că am primit doar un gol, în a doua am fost supăraţi că n-am putut mai mult. Trebuie mai multă încredere şi răbdare cu selecţionerii. Cred că trebuie avut mai multă încredere şi mai multă răbdare cu selecţionerii echipei naţionale. Aşa suntem noi, românii. Trebuie lăsat omul, persoana care e acolo, cred că poată mai multe lucruri decât noi din afară" a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport fotbalistul de 34 de ani. 
 
 
Măcar dintr-un singur punct de vedere, Contra strânge laude din partea majorităţii oamenilor din fotbal. Moţi nu face excepţie. 
 
"A reuşit prin antrenamentele pe care le-am făcut, prin discuţiile purtate, felul lui de a ne motiva. Am spus, am văzut de la primul meci pe  Cosmin că lucrurile sunt spre bine. Îl ştim şi pe el cum a fost ca jucător, în primul rând. Un jucător motivat, un jucător cu odorinţă foarte mare şi asta a reuşit să transmită jucătorilor echipei naţionale" adaugă Moţi. 
 
 

Afla mai multe despre: moţicontraromânia 

viewscnt
Articole similare