Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Mi-a spus că nu mai simte nimic pentru Dinamo!” Florin Bratu, despre plecarea unui jucător important

EXCLUSIV | ”Mi-a spus că nu mai simte nimic pentru Dinamo!” Florin Bratu, despre plecarea unui jucător important

Superliga

Comentarii

Florin Bratu a explicat motivul pentru care Antun Palic n-a mai vrut să continue la Dinamo. Mijlocaşul de 30 de ani i-a transmis că nu se mai simte motivat la Dinamo.

Antun Palic este un alt nume important care a plecat de la Dinamo în această vară. Jucătorul croat mai avea un an decontract cu Dinamo şi a cerut rezilierea. Bratu spune că a avut o discuţie cu Palic şi jucătorul i-a transmis că nu mai simte nimic pentru Dinamo.

În plus, a spus că şi-ar dori să fie aproape de soţie, care este însărcinată. Însă, în loc să meargă în Croaţia, a semnat după numai două zile cu Sheriff Tiraspol. Florin Bratu nu se declară surprins:

”Cred că mi-a plăcut mai mult sinceritatea lui, pentru că a spus că nu mai simte nimic pentru Dinamo, că vrea să plece, ca nu mai e concentrat sută la sută şi prefer să joc cu jucători care îşi doresc să rămână aici, îşi doresc să joace, îşi doresc să arate asta pe teren, decât cu jucători fără atitudine, jucători blazaţi. (n.r. dacă se aştepta să semneze cu Sheriff Tiraspol după două zile) Era aşa cum mă aşteptam, de altfel am vorbit dinainte, dar nu e nicio problemă, eu îi doresc succes acolo unde este”, a declarat Florin Bratu pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: antun palicdinamoliga 1florin bratu 

viewscnt
Articole similare