Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Mi-au explicat pe scurt că le era frică”. Daniel Pancu a dat cârţile pe faţă! De ce nu a ajuns la Rapid

EXCLUSIV | ”Mi-au explicat pe scurt că le era frică”. Daniel Pancu a dat cârţile pe faţă! De ce nu a ajuns la Rapid

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat că Mihai Iosif nu mai este antrenorul Rapidului, iar Adrian Mutu este varianta pe care merge conducerea giuleştenilor, după ce pe lista scurtă s-au mai aflat Daniel Pancu şi Ianis Zicu.

EXCLUSIV Daniel Pancu atacă numirea lui Mutu la Rapid! Ce i-a transmis conducerea din Giuleşti: ”Mi-au explicat pe scurt că le era frică”

Mihai Iosif a plătit pentru seria fără victorie şi pentru ratarea obiectivului schimbat pe parcurs la Rapid. Adrian Mutu a fost instalat, oficial, pe banca Rapidului. 

Daniel Pancu nu a fost ales antrenor la Rapid, fapt ce l-a supărat.  Marele rapidist a dezvăluit motivul pentru care nu s-a ajuns la o înţelegere. 

”Da, am fost contactat. Discuţia că sunt pe listă, de fapt eram doar eu cu Mutu. Ei pot răspunde de ce nu am fost eu. Mi-au explicat pe scurt, că le era frică că unul ca Pancu din Giuleşti să plece... Eu am plecat pe uşa din dos, am plecat contestat la ultimul meci cu Reşiţa şi au luat în vedere asta. Nu există moment mai bun să preiei echipa precum cel e acum, după atâtea insuccese. Mai e doar un loc de baraj şi poţi să-ţi faci o idee. E cel mai potrivit moment pentru un antrenor să preia Rapid.

Cu Nico... A fost alegerea lui, a promovat echipa din postura de preşedinte, iar noi, dacă am mai avut neînţelegeri, am avut pe plan personal, dar au fost nişte chestii interpretate altfel de unii, nu despre Rapid. Ce jucător din actualul lot al Rapidului a lucrat cu Mutu? Să fie unul, doi? La naţională, cine? Ca antrenor mă refer. Eu din echipa asta am lucrat cu vreo 10”, a declarat Daniel Pancu pentru telekomsport.ro. 

Staff-ul lui Adrian Mutu este format din Bogdan Pătraşcu şi Eduard Stăncioiu, antrenori secunzi, Ciprian Niţă, analist video, Roberto Buerrero, preparator fizic. Mihai Nădăban va rămâne antrenor de portari, iar Gabriel Stoica va reveni ca antrenor în cadrul centrului de copii şi juniori.

În vârstă de 43 de ani, fostul mare atacant al României a mai antrenat FC Voluntari, Al Wahda U21, naţionala României U21, ultima sa experienţă fiind pe banca lui FCU 1948.

Adrian Mutu a lucrat de-a lungul carierei de jucător cu mari antrenori ai lumii, printre care Jose Mourinho, Claudio Ranieri, Fabio Capello, Marcelo Lippi sau Cesare Prandelli.

Ca jucător, Mutu are în CV echipe uriaşe din Europa, ca Internazionale Milano, Parma, Verona, Chelsea Londra, Juventus Torino sau Fiorentina, fiind singurul jucător român ce a reuşit să înscrie peste 100 de goluri în Serie A.

După zece meciuri consecutive fără victorie, Rapidul ocupă locul 9 în Liga I, ratând calificarea în play-off.

Pancu l-ar fi propus la Rapid pe fostul antrenor al lui Sepsi, liber de contract! Greşelile lui Mutu: "Nu e cu inimă. Să coboare printre pământeni" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapiddaniel pancuadi muturapid 

viewscnt
Articole similare