Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu l-ar fi propus la Rapid pe fostul antrenor al lui Sepsi, liber de contract! Greşelile lui Mutu: "Nu e cu inimă. Să coboare printre pământeni" | EXCLUSIV

Pancu l-ar fi propus la Rapid pe fostul antrenor al lui Sepsi, liber de contract! Greşelile lui Mutu: "Nu e cu inimă. Să coboare printre pământeni" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Fostul antrenor al Rapidului, Daniel Pancu, liber de contract, a fost printre cele două variante ale giuleştenilor pentru postul de antrenor. Adrian Mutu a fost ales, dar fostul atacant al Rapidului crede că "Briliantul" are de rezolvat câteva aspecte înainte de a se lovi de realitatea rapidistă.

Daniel Pancu, după ce Adi Mutu a fost numit antrenor la Rapid în locul său

Mihai Iosif a plătit pentru seria fără victorie şi pentru ratarea obiectivului schimbat pe parcurs la Rapid. Adrian Mutu a fost instalat, oficial, pe banca Rapidului

Unul dintre cei mai apreciaţi rapidişti, Daniel Pancu, fost jucător şi antrenor în Giuleşti, a fost pe listă şi s-a arătat dezamăgit după ce nu a fost ales. El susţine că l-ar fi propus pe Leo Grozavu pe banca vişiniilor şi că Adrian Mutu e o alegere neinspirată în acest moment. 

"Iosif a fost îndepărtat că nu a avut rezultate. Asta e viaţa. Nimeni nu va mai avea răbdare de la Rapid cum au avut cu Iosif. Dacă se mai întâmplă vreodată ca Rapid să aibă trei victorii în 20 de jocuri, eu nu mai apar pe nicăieri. Adi Mutu mi-e prieten, e din noua generaţie, îl respect foarte mult, dar sentimentele mele nu au fost la adresa lui în acel mesaj, ci la adresa a tot ce înseamnă Rapid. Vine un stadion nou, iar pe banca Rapidului vine cineva care nu are nici cea mai mică legătură cu Rapid. Nu că voiam eu să fiu antrenor, dar, dacă mă întreba cineva, l-aş fi propus pe Leo Grozavu, la stilul de antrenor. 

Se vor bate la primele trei din ce ştiu eu în următorul sezon. Eu vedeam Rapidul pe stadionul nou cu un fost rapidist important, cu un antrenor străin sau cu cineva care n-a avut legătură cu Steaua sau Dinamo. Da, ăsta e sentimentul, sunt trist, da. Nu în momentul ăsta trebuia pus, din sezonul următor, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport. 

Greşelile lui Adrian Mutu

Daniel Pancu a discutat recent cu Adrian Mutu şi i-a transmis, după ce i-a urmărit cariera, că nu trebuie să facă anumite greşeli în raport cu rapidiştii. 

"Eu am vorbit cu Adi Mutu. Dacă el va continua să aibă aceeaşi viziune şi acelaşi stil de joc, la Rapid nu are nicio şansă, i-am spus. E conservator, cu prea puţine riscuri, echilibrat, dar la Rapid e altceva. Dacă luaţi toată cariera lui Mutu, veţi vedea că are puţine meciuri câştigate la două goluri diferenţă. La Rapid e altceva. 

Primul sfat pe care i-l dau e să nu se ducă arogant în Giuleşti, că nu are nici cea mai mică şansă. E nevoie de inimă, minte, strategie, tot ce are el, dar dacă oamenii nu-l simt aproape şi că face parte din familie, e foarte greu. Iar stilul lui de până acum nu e cu inimă şi să se coboare printre pământeni. El mereu a fost aşa, pentru că e Mutu, are acelaşi număr de goluri ca Hagi la naţională, a jucat la un anumit nivel. Niciodată nu va avea şanse, dacă nu trece ca oamenii să-l simtă. Da, poţi schimba felul de a fi. Cum juca Monaco cu Jardim în primul sezon, când nici nu puteam să mă uit, şi în al doilea an marcau cele mai multe goluri din Europa? Te poţi schimba", a mai spus Daniel Pancu. 

Afla mai multe despre: daniel pancuadrian mutuantrenor rapid 

viewscnt
Articole similare