Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spun în privat fotbaliştii ruşi despre Putin, dar nu au curajul să o recunoască public: ”De ce staţi ca proştii şi nu ziceţi nimic”

Ce spun în privat fotbaliştii ruşi despre Putin, dar nu au curajul să o recunoască public: ”De ce staţi ca proştii şi nu ziceţi nimic”
Comentarii

Andrii Iarmolenko, căpitanul naţionalei Ucrainei, face un apel în termeni duri la jucătorii din naţionala Rusiei.

Au trecut 7 zile de când Rusia a decis să invadeze Ucraina, o agresiune care până acum a dus la pierderea de mii de vieţi omeneşti.

Ucraina a rezistat până acum, însă Vladimir Putin nu pare dispus să facă vreun pas înapoi, în ciuda sancţiunilor impuse de Occident.

Andrii Iarmolenko face un apel şi la jucătorii naţionalei Rusiei să ia atitudine, mai ales că mulţi dintre ei au recunoscut că acţiunile lui Vladimir Putin sunt de condamnat.

Ce spun în privat jucătorii ruşi, dar nu au curajul să recunoască public

Andrii Iarmolenko a vorbit în termeni duri despre atitudinea neutră afişată de jucătorii din naţionala Rusiei.

Căpitanul naţionalei Ucrainei le cere să ia public atitudine faţă de războiul declanşat de Rusia, care până acum a provocat numeroase pierderi de vieţi omeneşti.

Andrii Iarmolenko dezvăluie că unii dintre internaţionalii ruşi i-au recunoscut în privat că nu sunt de acord cu deciziile lui Vladimir Putin, dar până acum n-au avut curajul să o spună public:

”M-am născut în Sankt Petersburg, dar am crescut în Ucraina şi mă consider 100% ucrainean. Am o întrebare pentru jucătorii echipei naţionale de fotbal a Rusiei: băieţi, de ce staţi ca proştii şi nu spuneţi nimic?

Oamenii sunt ucişi în ţara noastră, soţiile, mamele, copiii noştri sunt ucişi şi nu spuneţi nimic, nu comentaţi nimic.

Spuneţi-mi, vă rog, ce-ar fi să vă uniţi cu toţii şi să le arătaţi oamenilor ce se întâmplă cu adevărat în ţara noastră?

Vă cunosc pe mulţi, vă cunosc şi mi-aţi spus cu toţii că nu ar trebui să fie aşa, că preşedintele vostru greşeşte. Băieţi, aveţi influenţă asupra oamenilor, arătaţi-o, vă rog, vă rog”, a fost mesajul lui Andrii Iarmolenko.

FIFA şi UEFA au decis să elimine naţionala Rusiei, dar şi echipele club din toate competiţiile internaţionale, ca reacţie la invazia Ucrainei. Rusia a anunţat că va ataca decizia la TAS.

Potrivit autorităţilor din Ucraina, în urma atacurilor armatei Rusiei, aproximativ 2.000 de civili au fost ucişi. De asemenea, aproape 6.000 de soldaţi ruşi şi-ar fi pierdut viaţa.

Afla mai multe despre: rusia 

viewscnt
Articole similare