Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Rotaru a comandat teste COVID-19 pentru jucătorii Universităţii şi nu se teme de FCSB. "Este problema dânşilor"

EXCLUSIV | Mihai Rotaru a comandat teste COVID-19 pentru jucătorii Universităţii şi nu se teme de FCSB. "Este problema dânşilor"

Fotbal

Comentarii

Fotbaliştii Universităţii Craiova şi-au reluat antrenamentele de câteva zile, însă şedinţele sunt ţinute în condiţii speciale. Patronul Mihai Rotaru consideră că totul se desfăşoară în siguranţă, iar faptul că FCSB se pregăteşte în efectiv complet nu reprezintă un dezavanataj în lupta pentru titlu.

Universitatea Craiova a fost primul club care a anunţat că va relua antrenamentele. Cu toate acestea, jucătorii au fost împărţiţi în grupuri de câte trei jucători, şedinţele sunt ţinute numai în aer liber, iar între jucători se păstrează o distanţă mai mult decât sigură.

"Ei s-au organizat în grupe de câte 3 pe un teren şi vin şi respectă nişte proceduri până la intrarea pe stadion, spălatul pe mâini, au puse echipamentele pe teren, în aer liber, fiecare se îmbracă, se fac circuitele respective, respectăm distanţa, nu e vorba de 4 metri, ci de 20-30 metri. Apoi se duc acasă, se schimbă şi a doua zi se reia programul. I-am organizat să nu vină mai mult de 3 pe un teren. Interesul este al nostru, Gândiţi-vă că dacă am avea vreun caz în club, ar fi o problemă mare", a declarat patronul clubui, Mihai Rotaru.

Şi jucătorii de la FCSB au reluat pregătirea, însă formaţia lui Bogdan Argeş Vintilă s-a reunit în formulă completă, sfidând faptul că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus. Această decizie a atras multe critici patronului Gigi Becali, dar şi foarte multă atenţie din partea presei internaţionale, curioasă la decizia latifundiaruluid in Pipera. Mihai Rotaru nu se teme că diferenţa de abordare şi riscuri ale celor două cluburi poate balansa balanţa în favoarea bucureştenilor.

"Este problema dânşilor. Noi încercăm să ne protejăm pe noi, să ne vedem de treaba noastră, să facem lucruri în aşa fel încât să nu ieşim din tipare, să nu încălcăm în niciun fel reglementările de la ora actuală. (FCSB fură startul şi acest lucru vă dezavantajează direct...) Nu este adevărat. Noi estimăm realistic că acest campionat va începe undeva în 13 iunie. Există şi scenariul cu 3 iunie, dar nu cred în el. Noi luăm 13 iunie ca şi punct de reper. Cred că de pe 16 mai echipele vor putea să se antreneze în grup organizat. Dacă până atunci, preparatorii fizici le dau un program jucătorilor astfel încât să îi menţină la un nivel de 50-60%, am avea o lună de zile timp în care să ajungem la un nivel bun", a declarat Mihai Rotaru.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare