Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica a încercat să-l convingă pe Petre Marin să-l aducă pe Răzvan la FCSB: ”O singură greşeală putea să-i coste cariera unui copil”

EXCLUSIV | Mihai Stoica a încercat să-l convingă pe Petre Marin să-l aducă pe Răzvan la FCSB: ”O singură greşeală putea să-i coste cariera unui copil”

Stranieri

Comentarii

Sorin Paraschiv a dezvăluit că Mihai Stoica şi Cosmin Olăroiu au încercat să-l convingă pe Petre Marin să-l aducă pe Răzvan la FCSB, însă fostul fundaş stânga a refuzat şi a preferat să-l trimită la academia lui Gică Hagi.

Răzvan Marin este în prezent printre cei mai valoroşi stranieri, însă el ar fi putut juca pentru FCSB. Sorin Paraschiv susţine că Mihai Stoica a încercat să-l convingă ep Petre Marin să-şi aducă fiul la juniorii FCSB-ului, însă acesta a considerat că s-ar dezvolta mai bine la academia lui Gică Hagi. Ceea ce s-a şi întâmplat. Marin a ajuns la 20 de ani în curtea lui Standard Liege şi acum este unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa belgiană.

Paraschiv spune că nu este surprins de ascensiunea mijlocaşului de 22 de ani, deoarece încă de mic avea calităţi peste medie:

”Răzvan e de apreciat. Ne aşteptam. Îi ştiam talentul. Îl cunoaştem de când era mic. Venea cu noi la antrenamente. Era în vestiarul Stelei cu noi şi ne aşteptam. A fost manageriat foarte bine de tatăl lui. Îmi aduc aminte la acea vreme, când venea în vestiarul Stelei, Meme îi spunea tot timpul să îl aducă la Steaua, Oli îi spunea să îl aducă la Steaua şi el a aşteptat, a aşteptat, a făcut o mişcare, un transfer foarte bun pentru copilul lui, la Viitorul, la Hagi şi i-a ieşit. O singură greşeală managerială putea să coste cariera unui copil, pentru că până la urmă e foarte important cum este manageriat şi educat de părinţii lui. El a crescut tot timpul în acest spirit. A crescut cu fotbal în casă şi era normal să ajungă fotbalist”, a declarat Sorin Paraschiv pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorin paraschivrazvan marinfcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare