Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă a anunţat revenirea unui fotbalist important în naţionala României! Cum îşi rezolvă problemele tricolorul

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă a anunţat revenirea unui fotbalist important în naţionala României! Cum îşi rezolvă problemele tricolorul

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a anunţat că nu sunt motive de îngrijorare în privinţa lui Vlad Chiricheş. Căpitanul va reveni în naţionala României, după ce a absentat la ultimele două acţiuni.

Vlad Chiricheş revine la echipa naţională

Selecţionerul Mirel Rădoi nu s-a putut baza, la cele mai importante meciuri din ultima perioadă, pe Vlad Chiricheş. Fotbalistul lui Sassuolo a fost accidentat, de fiecare dată, iar Rădoi a fost nevoit să apeleze la variantele de rezervă. 

Recent, Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională, iar România nu riscă să-l piardă şi pe Vlad Chiricheş. Oficialul FRF a anunţat că fundaşul central va reveni şi că, cel mai probabil, îşi va rezolva şi problemele, care au cauzat accidentări: 

"O să fie la naţională. Problema a fost accidentarea lui. Am avut ghinion în ultime vreme. Atunci când a jucat în Austria a jucat perfect. O să îşi revină, o să reintre într-un ritm care, probabil, îi va atenua din procentajmul de accidentări şi nu vor fi probleme", a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport. 

În tot acest timp, Vlad Chiricheş e pe val în Serie A, cu Sassuolo. Apărătorul român a fost lider în Italia, pentru câteva ore, în acest weekend, după victoria cu Verona. Totuşi, AC Milan a învins şi a trimis-o pe locul secund pe Sassuolo. 

Afla mai multe despre: vlad chirichesromanianationala romanieiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare