Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Mihăilă se va integra mai uşor ca Man în Italia!” Ioan Andone despre cei doi jucători de la Parma: ”Unul dintre ei poate merge la tineret”

EXCLUSIV ”Mihăilă se va integra mai uşor ca Man în Italia!” Ioan Andone despre cei doi jucători de la Parma: ”Unul dintre ei poate merge la tineret”
Comentarii

Ioan Andone a comentat în studioul Telekom Sport situaţia românilor de la Parma, Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

Ioan Andone a vorbit despre situaţia lui Man şi Mihăilă de la Parma. Fostul mare internaţional român consideră că Valentin Mihăilă va avea parte de o acomodare mai uşoară în fotbalul italian.

Totodată, Andone a mărturisit că unul dintre cei doi ar putea juca totuşi la Euro U21 pentru naţionala lui Adrian Mutu, după anunţul făcut în cursul zilei de vineri de Nicolae Dică. Fostul tehnician admite însă că decizia este a selecţionerului Mirel Rădoi şi consideră că fostul antrenor de la U21 n-ar trebui să fie deloc sentimental:

”În timp, tinerii care au impresionat la U21, îşi câştigă locul şi la naţionala mare. Man a fost cel mai bun jucător din campionatul intern anul trecut. Mihăilă e un alt tip de jucător, mai direct pe poartă. Cred că acomodarea în campionatul italian va fi mai uşoară pentru Valentin Mihăilă. Eu cred că unul dintre ei poate merge la tineret. Normal, Rădoi trebuie să decidă. El hotărăşte, e posibil să fie sentimental pentru că a fost acolo, la tineret. Eu cred că nu ar trebui să fie. Sunt destui jucători buni şi la tineret, au variante. ” a explicat Ioan Andone, la Telekom Sport 

Afla mai multe despre: manmihăilăioan andone 

viewscnt
Articole similare