Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihalcea e încrezător că poate revitaliza Dinamo: "Nu mi-am asumat niciun risc!" Care e soluţia pentru ieşirea din criză

EXCLUSIV | Mihalcea e încrezător că poate revitaliza Dinamo: "Nu mi-am asumat niciun risc!" Care e soluţia pentru ieşirea din criză

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea (43 de ani) nu consideră că şi-a asumat un risc în momentul în care a preluat Dinamo, având în vedere situaţia în care se află formaţia din Ştefan cel Mare. Într-o discuţie cu Telekom Sport, antrenorul "câinilor" a dezvăluit că ştie ce trebuie schimbat la echipă pentru a merge totul bine.

Mihalcea a fost numit antrenor la Dinamo chiar înainte de izbucnirea crizei de Coronavirus în România şi nu a apucat să ia prea mult contact cu jucătorii. Totuşi, antrenorul e încrezător că situaţia în care se află clubul se pote schimba.

"Nu mi-am asumat niciun risc, ştiam situaţia de la Dinamo. Nu era tocmai roz, dar nu era o situaţie dezastruoasă. Adică cu o schimbare de atitudine, şi asta cred că, în fotbal, sau la echipele care au probleme, contează cel mai mult. Puteam remedia aceste probleme. Lotul lui Dinamo e mult mai valoros decât poziţia actuală din clasament. Dar poate şi problemele acestea apărute au făcut ca rezultatele să nu fie cele scontate în acea perioadă", a spus Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Adrian Mihalcea l-a înlocuit pe Duşan Uhrin Jr. pe banca lui Dinamo. Anunţul oficial al venirii lui Mihalcea a fost făcut pe 11 martie.

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamo 

viewscnt
Articole similare