Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Rednic îl înţeapă pe Gică Hagi: ”Mă aşteptam să-mi mulţumească. Şi el, şi Rotaru de la Craiova”

EXCLUSIV | Mircea Rednic îl înţeapă pe Gică Hagi: ”Mă aşteptam să-mi mulţumească. Şi el, şi Rotaru de la Craiova”

Stranieri

Comentarii

Mircea Rednic a mărturisit în direct la Telekom Sport că a avut un rol important în transferul lui Ianis Hagi la Genk. Mai mult, Rednic a vorbit şi despre implicarea sa în transferul lui Screciu, de la U Craiova la aceeaşi echipă.

Fostul antrenor de la Dinamo recunoaşte că i-ar fi plăcut ca Gică Hagi să-i mulţumească pentru ajutorul dat şi este convins că Ianis Hagi se va integra perfect în Belgia: ”Mă aşteptam ca el să mi mulţumească. Întrebaţi-l pe el dacă am avut vreun rol. Şi pe Rotaru să-l întrebaţi dacă am avut vreun rol. Să vedem dacă are curajul să spună. Pe amândoi să-i întrebaţi dacă Mircea Rednic a avut vreun rol în transferurile astea. Atât aşteptam, să-mi mulţumească” a mărturisit Mircea Rednic.

”Eu cred că Ianis se va adapta. Mă bucur că Gică nu a preferat banii. Sunt sigur că a avut oferte mai bune. Ştiu ce bani se dau în Belgia, dar Genk este un club foarte solid, cu oameni foarte serioşi. Depinde doar de el dacă vrea să plece de la Genk la un club şi mai mare. Are un antrenor foarte ofensiv, care apreciază jucătorii care improvizează, care scot oameni din joc sau îţi dau o pasă decisivă. Au un lot foarte bun şi Ianis se va adapta. Nu-i va fi uşor la început, pentru că ritmul e mai ridicat şi în Belgia e mai multă agresivitate ca la noi” a mai spus tehnicianul român.

În presă din Belgia s-a vehiculat intens şi numele lui Cicâldău pe lista de transferuri a belgienilor. Rednic infirmă însă această variantă: ”Cicâldău? Vă spun sigur că nu e pe lista lor!” a mai spus Rednic în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mircea rednicgică hagi 

viewscnt
Articole similare