Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Rednic, intervenţie explozivă! L-a mitraliat pe Prunea: ”Îi şterge praful lui Negoiţă! Nu se pricepe la fotbal!”

EXCLUSIV | Mircea Rednic, intervenţie explozivă! L-a mitraliat pe Prunea: ”Îi şterge praful lui Negoiţă! Nu se pricepe la fotbal!”

Dinamo București

Comentarii

Într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, Mircea Rednic l-a pus la punct pe Florin Prunea şi a făcut praf strategia lui Dinamo din această vară.

Rednic a făcut dezvăluiri incredibile despre situaţia de la Dinamo şi a lămurit dialogul pe care l-a avut cu Florin Prunea.

”Nu-l înţeleg pe Prunea. Sunt acuzat că nu vorbesc. Eu am evitat să vorbesc cu presa! Prunea minte! În momentul în care m-a sunat mi-a zis că a luat bani de la FRF şi de la Iaşi, că erau banii lui, că a muncit pentru ei. Doar despre asta am vorbit! Despre nimic altceva. Face acuzaţii grave.

Jucătorii mei au dispărut! Ei şi-au adus alţi jucători. Aşa se întâmplă la marile echipe. La Craiova, Papură câştigă şi tot i se cere demisia.

La fiecare interviu, Prunea îi şterge praful lui Negoiţă! Eu chiar mă bucur acum că n-am vrut să lucrez cu el! Asta nu e atitudine de conducător la Dinamo. De ce nu vorbeşte de ce-au făcut ei la Dinamo. Că s-au luat şapte goluri în două etape. Eu am primit în tot playout-ul şapte goluri.

Prunea să ştie că eu la 1 noaptea îl sunam pe Bătineanu să-l întreb de starea lui Neagoe! Ce treabă am eu cu suporterii? E treaba lor cum se manifestă! Ce vina am eu? Eu am adus bani de acasă pentru ca Dinamo să poată plăti salariile! Riscam să retrogradăm!

Prunea nu se pricepe la fotbal! Cum să spună că Popa e peste Papazoglou?! Filip e Guardiola pe lângă ce-au adus ei la mijloc acum. Prunea şi Neagoe suferă pentru transferuri făcute de Bălănescu şi Iorga. Jucătorii aduşi acum erau şi pe lista pe care mi-o propuseseră mie!”, a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe