Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Mircea Rednic, un car de nervi pe oamenii de la Dinamo: ”Doar sfaturi şi promisiuni. Haideţi să punem bani, stabilim o sumă”

EXCLUSIV Mircea Rednic, un car de nervi pe oamenii de la Dinamo: ”Doar sfaturi şi promisiuni. Haideţi să punem bani, stabilim o sumă”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani) este antrenorul care a adus ultimul titlu în vitrina lui Dinamo, în 2007.

De atunci, tehnicianul a mai avut trei mandate pe banca alb-roşilor şi a prins şi perioade negre, mai ales pe plan financiar. 

Acum, echipa se zbate în insolvenţă, iar Rednic s-a luat de toţi cei care iubesc clubul, dar nu vor să contribuie cu bani. 

”Toată lumea vine cu sfaturi. Promisiuni.. Şi Hunedoara, şi Dinamo au nevoie de bani,. Degeaba văd că nea Mircea, Lupescu, fără supărare, eu am împrumutat clubul, haideţi să ne adunăm 5-6 persoane, stabilim o sumă, 200 de mii, 300 de mii, deci se poate!”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport, Rednic. 

Rednic este supărat şi pe cei care au adus echipa în această situaţie. 

”Văd un mare salvator care a venit un ţăran parvenit, se mai aşează şi la masa credală să îşi mai recupereze bani pentru că nu a luat destul când a fost mare conducător. Din surse sigure s-au vândut jucători de peste 10 milioane de euro şi el nu a investit..” a conchis, vizibil revoltat, Rednic. 

Dinamo va juca următorul meci din Liga I, împotriva echipei FCSB, duminică, de la ora 21:00. 

Afla mai multe despre: dinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare