Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Mirel Rădoi a refuzat trei oferte în opt zile! ”Mă bucur de timpul liber” + Impresarul l-a avertizat

EXCLUSIV Mirel Rădoi a refuzat trei oferte în opt zile! ”Mă bucur de timpul liber” + Impresarul l-a avertizat

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi este liber de contract de o lună de zile. Contractul fostului selecţioner cu naţionala s-a încheiat la finalul lunii noiembrie după ratarea barajului CM 2022.

Naţionala României caută un nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.

Rădoi nu a dus lipsă de oferte! Fostul selecţioner le-a refuzat pe toate. 

„Am avut o discuţie după meciul cu Armenia, imediat, în vestiar, cu jucătorii. Am avut după aceea în aeroport şi în avion o discuţie cu stafful meu. După aceea, la Bucureşti, am vorbit cu preşedintele şi directorul tehnic. Am avut o discuţie deschisă cu ei, 2-3 ore, în care le-am explicat tot ce s-a întâmplat până atunci, tot ceea ce urmează să se întâmple, ce se poate întâmpla, la ce se pot aştepta, care pot fi repercusiunile. După discuţiile astea, din punct de vedere al încrederii n-am simţit nicio problemă din partea lor.

Ba din contră, a fost o perioadă în care am avut şi foarte multe oferte. Le-am şi spus: 'Dacă nu mai credeţi în proiectul discutat la început şi credeţi că altcineva poate face mai mult, e momentul să ne dăm mâna şi toţi putem avea de câştigat'. Preşedintele a luat cuvântul şi a zis 'Nu, dacă începem ceva, mergem până la capăt'. A fost acel meci cu Armenia, atunci am avut o discuţie, în rest nu s-a pus problema, chiar dacă am avut oferte. Au fost 3 victorii într-o  săptămână după luna septembrie, când am făcut 7 puncte. Nea Mihai ştia de acele oferte, i-am arătat. 

Au fost 3 oferte în 8 zile, toate din străinătate. În Liga 1 era greu, atât timp cât eu am spus că vreau să continui la echipa naţională. Din punct de vedere financiar, e greu pentru o echipă din România să se lupte cu echipa naţionala. Antrenorii naţionalelor nu câştigă aşa puţin cum zic unii şi alţii. Chiar recent impresarul mi-a zis: 'Tu îi refuzi, îi refuzi, iar când s-ar putea să îţi doreşti să pleci, s-ar putea să nu te mai caute ei'. În continuare mă bucur de timpul liber.

Am avut ofertă de la două echipe naţionale. Am zis că asta ar fi culmea, să plec de la naţionala mea şi să mă duc selecţioner la o altă naţională”, a spus Mirel Rădoi la TV TelekomSport.

Mirel Rădoi şi-a încheiat contractul cu FRF

Mirel Rădoi a preluat naţionala la 27 noiembrie 2019, înaintea barajului pentru Euro-2020 din Liga Naţiunilor. El l-a înlocuit atunci pe Cosmin Contra. Sub conducerea lui Rădoi, echipa naţională a ratat calificarea la Euro-2020 şi la Cupa Mondială din 2022.

Anterior, el a fost antrenorul echipei de tineret, alături de care a reuşit calificarea la Euro-2019, iar la turneul final a dus reprezentiva U21 în semifinale.

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa naţională 

viewscnt
Articole similare