Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, despre momentul în care a făcut o ofertă pentru un club din Liga 1: ”Ăsta a fost un semn”. Ce echipă a vrut să cumpere

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, despre momentul în care a făcut o ofertă pentru un club din Liga 1: ”Ăsta a fost un semn”. Ce echipă a vrut să cumpere

Special

Comentarii

Mirel Rădoi spune că s-a dedicat în totalitate meseriei de antrenor după ce a încercat să cumpere clubul Juventus Bucureşti, actuala echipă Daco-Getica, dar totul s-a transformat într-un eşec.

La finalul anului 2017, Mirel Rădoi a încercat să cumpere echipa Juventus Bucureşti, care atunci juca în Liga 1. Actualul selecţioner intenţiona să transforme echipa într-un club modern, susţinut de un puternic centru de copii şi juniori. În această afacere ar fi urmat să intre şi alţi oameni cu bani şi trazacţia a fost foarte aproape să fie realizată.

Mirel Rădoi spunea atunci că toate actele erau puse la punct, dar ceilalţi investitori s-au retras în momentul în care au fost rugaţi să-şi plătească fiecare partea. Acel moment a fost o dezamăgire pentru Mirel Rădoi şi spune că atunci s-a decis să se dedice în totalitate meserie de antrenor:

”Chiar acum câţiva ani, după ce am avut perioada la FCSB, chiar am fost aproape să achiziţionăm Juventus Bucureşti în acel moment şi m-aş fi văzut în genul ăla de situaţie. După care am văzut că nu a ieşit tranzacţia, am zis poate ăsta a fost un semn că trebuie să mă îndrept spre antrenorat”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.


 

  • ”Eu am avut mari speranţe, este o mare dezamăgire. Din păcate, se întâmplă din ce în ce mai des în fotbalul românesc. Până să facem actele, totul a fost în regulă, când a fost vorba de plată, toţi au dispărut”, Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport, într-un interviu acordat în 2017, imediat după ce negocierile au picat.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare