Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi l-a pus la punct pe Budescu după ce jucătorul Astrei a declarat că ”a fost bătaie de joc la naţională”. Ce plan are selecţionerul

EXCLUSIV | Mirel Rădoi l-a pus la punct pe Budescu după ce jucătorul Astrei a declarat că ”a fost bătaie de joc la naţională”. Ce plan are selecţionerul

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi l-a mustrat de la distanţă pe Constantin Budescu, cel care a declarat că ”a fost bătaie de joc la naţională”, după ce n-a fost folosit în meciurile cu Suedia şi Spania.

Forma bună arătată de Budescu în campionat i-a adus convocarea la naţională, pentru meciurile cu Suedia şi Spania, ultimele din preliminariile EURO 2020. Însă mijlocaşul Astrei n-a fost deloc folosit, lucru care l-a enervat. Revenit de la lotul naţional, Budescu a declarat că ”a fost bătaie de joc”.

Între timp, naţionala are un nou selecţioner. Mirel Rădoi spune că Budescu este în continuare o opţiune pentru echipa naţională, dar îl avertizează că trebuie să-şi regândească atitudinea:

”Nu sunt de acord (n.r. cu Budescu), gândeşte-te că Cosmin a convocat 24 de jucători. Dacă toţi 24 vor veni să spună că vor să joace, eu voi fi de acord, dar trebuie să înţeleagă că nu pot fi decât 18, 20 după noile reguli în lot. 11 titluri şi 3 schimbări, în situaţia lui pot fi şi altţi jucători. Eu aş veni şi aş întreba: ”după ce ai fost supărat, cum vii să-i arăţi antrenorului că eşti supărat?” (Moderator: jucând mai bine sau retrăgându-te de la naţională). Foarte multe lucruri nu sunt, dacă tu eşti supărat şi a doua zi ai antrenament şi faci iar pe supăratul, şi nu te antrenezi, practic îi dai dreptate antrenorului că nu te-a băgat de la început.

(Îl vezi pe Budescu la lot cu Islanda?) Da, v-am spus, din punctul meu de vedere, oricare dintre cei 4 pe care i-am enumerat, poate să joace număr 10”, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare