Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica aruncă bomba în direct: "Se aude că Dan Petrescu e deja selecţionerul României"

EXCLUSIV MM Stoica aruncă bomba în direct: "Se aude că Dan Petrescu e deja selecţionerul României"

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost ofertat de FRF să preia postul de selecţioner al echipei naţionale.

Anterior, FRF i-a contactat pe Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, dar fără succes.
 
Dan Petrescu (53 de ani) a câştigat trei titluri consecutive cu CFR Cluj, între 2018 şi 2020 şi acum ar fi pe lista FRF pentru naţionala României.
FRF aşteaptă răspunsul antrenorului. MM Stoica, insă a aruncat bomba in direct: "E pus deja!".

"Aşa se aude că e pus deja. E clar că FRF nu va plăti clauza. Varga dacă le zice sa plătească ei nu se mai duceau. Deci dacă s-au dus, deja s-au inţeles. Ştiau ceva când s-au dus. Probabil că Petrescu are nevoie să stea mai liniştit. Petrescu e pus, aşa am auzit eu. Aşteptăm data de 20 şi vedem. O supoziţie e că CFR nu e mulţumită de Dan Petrescu, dacă îl lasă să plece aşa pe gratis... Ce suntem buni aşa buni români acum şi îl lasăm să plece gratis?", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

Dan Petrescu s-a mai aflat pe lista Federaţiei pentru postul de selecţioner al primei reprezentative în 2017, când tocmai o preluase pe CFR Cluj. Oficialii FRF au negociat cu antrenorul atunci, însă nu au putut ajunge la un acord.

Naţionala României caută un nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.

Răzvan Burleanu a dezvăluit motivul pentru care nici nu vrea să audă de clauza de reziliere a lui Dan Petrescu: ”Nu vreau să influenţez competiţia”

Afla mai multe despre: mm stoicadan petrescuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare